Piruetteja apuvälineillä.

 

yhteistyössä Piruetin kanssa

 

image.jpeg

Kyynärsauva. Harmaa tylsä kepakko, joka muistutti joka askeleella rasittavuudestaan. Mutta sitten lupasin kummitytölle tanssimekon! Hmm miten nämä asiat liittyvät toisiinsa, no vaikkapa näin: Vein kummitytön Piruetin liikkeeseen, sillä tiesin heidän myyvän erilaisia ballerina-asuja aivan pienillekin tenaville. Eräänä päivänä siis astelin liikkeeseen innokas pikkuinen mukanani. Kun olin yhdessä siskoni kanssa katsonut mikä asu olisi pienelle neidille parhain, asetin puvut hänen eteensä: ”Minkä värin haluat?” Sormi suussa pieni tyttönen pohti, ja osoitti sitten reippaasti vaaleanpunaista. Toisen tarkistuskysymyksenkin jälkeen käsi viuhtoi kohti vaaleanpunaista, joten se oli siinä. Tehtävä suoritettu. Hyppelehdin kassalle maksamaan pukua, kun silmiini osui kassan takana kimaltelevat rullat. Varmistin myyjältä, että kyseessä on tosiaankin teippejä, hmm… Alkoi aivoissani raksuttaa. Sain kuulla, että teipit ovat voimisteluvanteiden ja -keilojen koristeluun tarkoitetut. Tällä kehollani ei paljoa voimistella, mutta toisen käyttötarkoituksen keksin heti. Nappasin mukaani kimaltelevan mustan ja kimmeltävän hopeisen, ja ojensin kummitytölle hänen lahjansa. Pieni neiti puristi muovipussiaan lujaa kiinni, mutta vielä kovempaa taisin minä pitää omaani. En todellakaan tahtonut, että pussi olisi kadonnut jonnekin.

image.jpeg

 

Viikon päästä tuosta käynnistä Piruetilla näin kyynärsauvani tuijottavan minua taas harmaudellaan eteisestä. Yläosassa oli toimintaterapeuttini askartelemat pehmusteet, mutta muutoin se oli vain tylsä ja inhottava. Päätin että siitä tulee hieno, siitä tulisi minun tyyliseni.

Avustajani kanssa kiepautimme kimaltelevan mustaa teippiä kyynärsauvan ympärille spiraalimaisesti. Teippi on niin ohutta, että kauempaa katsottuna ei kierteiden saumoja edes näe, vaan sauva näyttää vain mustalta. Valojen osuessa sauvaan, kimaltelee se kuitenkin monissa eri sävyissä hologrammin tyylisesti. Koska itse pukeudun 90% ajasta mustiin vaatteisiin, on ollut kiva että apuväline on ollut myös tyyliini sopiva. Sen jälkeen kun sauvan tuunasin, ovat monet tuntemattomat ja tutut tulleet ihastelemaan kyynärsauvaani, ja useamman kerran olen saanut vastailla kysymyksiin, mistä tällaisia kyynärsauvoja oikein edes saisikaan? Valmiina ei mistään saakaan, mutta onneksi tuunamiseen on mahdollisuuksia! Kun Piruetilta huomattiin tuunaamani kyynärsauva, ehdotettiin sieltä yhteistyötä.

image.jpeg

 

image.jpeg

 

Itselleni Piruetti on aiemmin ollut tuttu heidän legginssien puolesta. Olen jo pidempään käyttänyt heidän normilegginsejään arjessa, ja ollut niihin todella tyytyväinen. Laatu, kestävyys ja istuvuus ovat todella hyviä, ja kangasvaihtoehtoja on paljon. Piruetti keskittyy tanssi- ja voimisteluvaatteisiin, mutta heiltä löytyy paljon tuotteita myös taitoluisteluun ja kuntoiluun. Oman vaatemerkin La Pirouetten tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kaikki Tampereella, kotikaupungissani! Tykkään itse tukea suomalaista työtä, varsinkin sellaisia tuotteita joissa laatu ja käytettävyys sekä ulkonäkö kohtaavat. 

Piruetilta löytyy omia liikkeitä useasta eri kaupungista, mutta heidän tuotteitaan voi ostaa myös omasta nettikaupasta, ja firma löytyy usein myös alan kilpailuista mukana.

image.jpeg

 

Kävin tällä viikolla uudelleen Tampereen Tullintorin myymälässä blogiyhteistyön merkeissä. Ostin itselleni muutamat tuotteet pienellä alennuksella, ja vaatteet tulivatkin oikein hyvään saumaan nyt kun pyörätuolia käyttäessä pitää hieman enemmän kiinnittää huomiota vaatteiden mukavuuteen ja käytettävyyteen. 

Suurin ongelma olikin päättää mitä ostaa, niin paljon kivaa olisi ollut. Koska peruslegginsit kaapista jo löytyvät päätin ostaa nilkkaremmilliset legginsit, joissa kantapää on vapaana, mutta kangasta tulee myös jalkapöydän päälle. Mukaani nappasin myös piukan tummanharmaan topin, sillä tykkään aina pitää alutoppia, oli yläosa sitten mikä tahansa. On jokseenkin turvallisempi olo, kun alla on aina jotain pidempää. Vaikka useimmiten pukeutumiseni onkin pelkkää mustaa, on vaatekaapissani myös paljon valkoista ja tummanharmaata. Niinpä mukaani lähti myös uuden malliston mustavalkoiset marmorikuvioidut legginsit. Itse tosiaan käytän näitä legginsejä jokapäiväisessä arjessani, sekä ihmisten ilmoilla, että kotona yksin ollessa. Käyn itse paljon eri kuntoutuksissa, ja koska aikatauluni on usein kovin kiireinen, on minulle tärkeää että vaatteet ovat sellaisia että voin ne päällä olla ihmisten ilmoilla, ja mennä suoraan kuntoutuksiin ilman vaatteiden vaihtoa. 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

Sain Piruetilta itselleni kasan Pasterollin vanneteippejä, joilla tuunailla omaa pyörätuolia. Mutta suunnitteilla on myös pitää apuvälineiden tuunausiltoja kavereiden kesken! Näillä teipeillä kun saa vaikka mitä kimalluksia ja koristeita. Jotenka kun vaan aikatauluja saa hieman tuttujen kanssa lyötyä yhteen, tulee postausta myös siitä, miten eri tavoin voi apuvälineitään tuunailla. Teipit ovat pysyneet todella hyvin kyynärsauvassani, ja värit ovat niin peittäviä ettei tarvita kuin yksi kerros. Mikäli itselläni olisi parvekkeella tylsiä huonekaluja, saattaisin myös niiden jalkoja teipeillä piristää, tai mikä ettei vaikkapa lastenvaunuja jos sellaiset omistaisin. Mielikuvitus on todellakin vain rajana.

image.jpeg

 

Kiitos Piruetti kun huomioitte myös meitä, joista ei varsinaisesti voimistelijoiksi, tanssijoiksi tai taitoluistelijoiksi ole! 

 

Piruetin nettisivut löydät täältä:

www.piruetti.fi

Kommentit (2)
 1. Vau! Tosi hieno idea koristella kyynärsauva! Hieno tuli!

  En ollut ennen tiennyt että liikkeessä myydään vaatteita jotka tehdään Tampereella! Voisin itsekin urheiluvaatteita hakea sitten tuolta, ja kannattaa sitä kautta paikallista tuotantoa. 🙂

  1. Piruetin valikoima on tosiaan ihanan piristävä! Löytyy sekä Tampereella suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita, että myös ympäri maailman suosittuja merkkejä. 

   Paikallista toimintaa on aina kiva tukea, Tampereelta varsinkin löytyy paljon ihania osaajia!

   toivottavasti kivoja treenivaatteita löytyy, ja voihan vanneteipeillä koristella vaikka fillarinkin… 😉

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *