Sinulle on postia – kiitos sinulle.

Äiti sen pienenä opetti: ”muista kiittää”. Kun äiti jotain opettaa, niin kyllähän minä asian muistan. Blogissani on ollut jo alusta lähtien mukana juttusarja Kiitos sinulle., jossa olen osoittanut kiitokset tietylle henkilölle. Oli kyseessä sitten hetken kohtaaminen, tai vuosien ajan kestänyt yhteys, olen saanut kertoa teille lukijoille näistä henkilöistä, jotka ovat mielestäni kiitoksensa ansainneet.

Menneenä kesänä minulle tarjoutui mahdollisuus kiitosten kirjoittamiseen hieman toisella tapaa. Eräänä aurinkoisena päivänä kirjoitin kirjeen tärkeälle henkilölle, ja ojensin kirjeen kameramiehelle. Sinulle on postia sai kirjeeni toimitettavaksi. 

IMG_1941.JPG

Aloittaessani viime vuonna tätä kiitos-juttusarjaa, tiesin heti, että on eräs henkilö jota haluan kiittää. Vaikka lukion päättymisestä onkin jo kymmenen vuotta, halusin ilmaista kiitokseni saksanopettajalleni Annalle. Henkilö, jolla on ollut suuri vaikutus minuun, mutta joka ansaitsee tulla kehutuksi suuremman yleisön edessä.

Se, mitä haluan Annalle sanoa, ja mistä häntä kiittää, tulee tänään tiistaina 15.11 ilmi klo 20:00 alkavassa Sinulle on postia ohjelman jaksossa. 

Kuvauspäivä minun osaltani oli leppoisa, ja aurinkoinen, niinkin mukava etten muista mitä kirjeeseeni kirjoitin. Mutta yksi asia on varmaa: kirjoitin kiitoksen tälle innovatiiviselle toisista välittävälle opettajalle. 

IMG_1960.JPG

Sinulle on postia: Tiistaina 15.11 klo 20:00, MTV3.

suhteet oma-elama oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Tämä ohjelma on jotenkin suuresti ilahduttanut minua. 

    Olen myös kovin kiitollinen usealle eri ihmiselle ja siitä jokin aika sitten kirjoitinkin. Olen myös välittänyt kiitokseni niille ihmisille joille se kuuluu. Olen ollut tylsä ja käyttänyt sanomaani sählöpostia. facea ja messengeriä. Yhtä kaikki maailma olisi parempi paikka, jos kiitoksen ja hyvän sanoma enemmän leviäisivät.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *