Tämäkö on SE kevään trendikukka?

image.jpeg

Glorian Koti väitti, että sisustajat hullaantuvat joka vuosi jostain kukasta. Jouluna valkoisesta amarylliksestä, keväällä tästä (sitten kuvassa oli ihan samanlainen kukka kuin tuo tuossa ylhäällä). Se oli magnolia. Mutta tuo tuossa ylhäällä on kirsikka, olisikohan peräti joku rusokirsikka tms.

Olin nimittäin trendikäs minäkin. Katkoin vähän oksia pihapuista ja toin ne maljakkoon. Pari hassua lehteä tuli ja tuo yksi ainoa kukka – joka kukki kaksi päivää. Ei varsinainen menestys, sanoisin. Mutta toki teki tehtävänsä blogia ajatellen.

Siltikin: nyt on siis juuri SE aika, kun ulkoa voi nyhtää pari oksaa maljakkoon kotiin. Jos joku näyttää erityisen kivalta, kertokee hyvät immeiset. Jaettu tieto on kaksinkertainen tieto.

Kommentit (2)
 1. Mitää!?! Oliko tuossa kaksi kukkaa? Tosiaan voi olla. Kertoo jotain mun hortonomin taidoista, etten erota yhtä kukkaa kahdesta.

  täällä muuten satoi räntää! Oli tuuli ja räntä heittäneet mun viljelmien päältä harson veks. Saa nähä mitä sieltä nyt koskaan oikein puskee. 

  Herneet, jotka olen kylvänyt nyt sisälle, ei ainakaan vielä ole nousseet mihinkään. Tomaateissa ja auringonkukassa on ainoina elämän merkkejä. Voisinkin postata niistä viikonloppuna!

   

  ihania muuten noi sun syreenit! Hirmu nättejä! Kiva blogi muutenkin! Mulla ei mitään makrolinssiä oo. Ihan vaan puhelimella näitä kuvailen. :->

   

  iloista viikonloppua! Toivotaan aurinkoa!

   

 2. Eikös tuossa ole peräti kaksi kukkaa ja kovasti käyvät köyhän naisen magnoliasta 🙂 Makro-objektiivia vaati minunkin hyötöjeni kuvaaminen, toivottavasti näihin syreeninoksiin tulisi kukkia (ja sitä myöten myös tuoksua) vähän lisää ja kestokin saisi olla edes viikonlopun yli http://www.lily.fi/blogit/vihreita-unelmia/syreenit-maljakossa. Ihanaa viikonloppua! Toivottavasti siellä ei sada rakeita, niinkuin täällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *