Vihdoinkin: Neljäs House of Cards -kausi

house-of-cards-season-4-poster.jpg

 

Viikonloppuna en aio juuri lukea kirjoja. Sen sijaan suunnitelmissani on katsoa putkeen House of Cards -sarjan neljäs tuotantokausi, joka ilmestyy perjantaina kertarysäyksellä Netflixiin. Kolmas kausi päättyi aikamoiseen käänteeseen, joten en malta odottaa, mitä juonenkäänteitä neljännelle kaudelle on keksitty. Tätä on jo odotettu!

Sarja perustuu Michael Dobbsin kirjoihin, jotka ilmestyivät jo 1980-luvun lopussa. Siinä sarjan päähenkilö Frank Underwood on nimeltään Frank Urquhart, joka pyrkii keinoja kaihtamatta Ison-Britannian pääministeriksi. House of Cards -sarja on siirretty Isosta-Britanniasta Yhdysvaltoihin, mutta poliittisen juonittelun henki on säilynyt samana.

House of Cardsin neljäs tuotantokausi on erityisen mielenkiintoinen, sillä nyt sarja irrottautuu entistä enemmän Dobbsin kirjoista. Alunperin kirjoja oli kolme: ensimmäisessä Urquhart alkaa juonitella päästäkseen pääministeriksi, toisessa hän haastaa kuninkaanhuoneen saadakseen entistä enemmän valtaa ja kolmannessa hän ei suostu luopumaan asemastaan kiltisti. Viikonloppuna sitten selviää, mitä sarjan laatijat ovat ajatelleet draaman neljännestä näytöksestä.

Netflix on julistanut jo tiedon siitä, että sarjan viideskin kausi tulee ainakaan. Se näkee päivänvalon alkuvuodesta 2017. Sarjaa pitkään luotsannut tuottaja Beau Willimon on tosin ilmoittanut aikovansa jäättää sarjan tämän kauden jälkeen.

 

Kuva: Netflix

kulttuuri kirjat suosittelen
Kommentit (6)
 1. Mulla oli jotain suunnitelmia viikonlopulle, mutta ne unohtui kyllä heti, kun tää uutinen tuli! Pitää pakata herkkuvarastot täyteen perjantaina!

  1. Taina – Maaginen realismi
   2.3.2016, 20:38

   Täytyy myöntää, että mulla on ollut pari kuukautta kalenterissa julkistuspäivä, etten menisi sopimaan tähän saumaan mitään muuta. 😉

   Herkkuvarastoihin pitää toki panostaa näin erityistilanteessa. 🙂

 2. Tätä todellakin on odotettu! Tiedän kans, mitä teen viikonloppuna 🙂

  1. Taina – Maaginen realismi
   1.3.2016, 16:53

   Pitää hakea kaupasta sipsipussi ja perua kaikki sosiaaliset riennot! ;D

   1. Uskaltaispa! 😀 Mulla on harmillisesti jo pe ja la täynnä ohjelmaa, mutta onneksi on edes sunnuntai.

    1. Taina – Maaginen realismi
     2.3.2016, 20:35

     Sunnuntaita sitten odotellessa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *