Hyvästi asukriisi!

Tuoreessa Trendissä on juttu ajattomasta tyylistä. Osui ja upposi. Yes, yes ja yes!

Trendi 2016

Kevätmallistojen ilmaantuminen kauppoihin on joka kerta yhtä ihanaa. Rännit tippuu, lintuset laulelee ja on ihan pakko kuvitella itsensä auringonpaisteiselle kadulle ihka uusissa tamineissa.

Mutta oikeesti. Saanko sanoa, että mielijohteisiin ja himotuksiin perustuva halpalaatuisten rytkyjen kerskakulutus on vaan so last season?
No. Nyt sen sanoin.

Tän vuoden kevätmallisto sais olla jotain, mikä toimisi myös keväällä 2017 ja siitäkin eteenpäin. Vaatteita, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Ja katseita.

Kokosin alle omat iättömät ja ajattomat himotukseni. Tuli melkein sellainen olo, että nämähän on nähty. No niin on! Koska ne on aina muodissa.

springseason2016.jpg

Pari mainintaa:

 1. Raitamekko Henry Lloyd
 2. Trenssi tulee olemaan ihan ehdoton hankintani tähän kevääseen. Kunhan vain löydän juuri oikean mallin ja hiekansävyn, niin I’ll let you know.
 3. Elloksen omasta mallistosta löytyi ranskalaismaisen supersuloinen valkoinen paita, joka on 100% puuvillaa. Kyllä sille! Kuuletteko jo, kuinka tuuli humisee Rivieran pinjamännyissä?
 4. Venekaula-aukkoinen raitapaita Lindex
 5. Eccon kengät edustivat ennen muinoin ajatonta mummostailia. Ne ajat ovat menneet. Tyylikkyyden lisäksi Eccon kengät ovat ihan supermukavia ja niiden käyttöikä on nykymittapuulla suurin piirtein ikuinen.
 6. Stan Smith ja kolme huutomerkkiä!!!
 7. Lindex on tehnyt ison työn ekologisen muodin puolesta. Nämä farkut on valmistettu vettä ja energiaa säästäen. Tsekkaa lisää täältä!

Näillä kuulkaas mennään! Tänä ja ensi keväinä.

Pimpelipom!
-Pernilla-
 

Kommentit (2)
 1. Tohon tahdon tähdätä! Harmi vain, vaatteiden kestokyky loppuu nykyään monesti ennen kuin omani 🙁

 2. Onneksi mie en paljon muotia seuraile, kun rakastun johonkin vaatteeseen, se kulkee päällä niin pitkään kuin saumat kestävät ja yli senkin, kun aina voi korjata. Ja kenkiä käyttää suutarilla.

  Esimerkiksi kevättakkini on ollut jo 10 vuotta sama liekinpunainen pitkä nahkatakki. Se on saanut tosin toimia myös syys- talvi- ja kesätakkinakin, jos sille päälle olen sattunut 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *