Kuivan ihon pelastajat

Biotherm

Lilou’s Crush -blogin Hertta suositteli vuonna nakki ja nolla (eli ehkä 2010) Biothermin ihonhoitotuotteita. Hän kertoi tuolloin jättäneensä meikkivoiteen käytön, sillä ihosta oli tuotteiden myötä tullut luonnostaan niin sileä ja hyvännäköinen.

Tämähän teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Kipaisin kauppaan ja ostin omat Biothermini. Ja nyt on kuulkaa aika jakaa tuota ilosanomaa eteenpäin.

Oma ihoni on aina ollut hyvin kuiva, mutta silti ristiriitaisesti finneihin taipuvainen. Kuivuus näyttäytyy toisaalta hilseilynä, toisaalta kuivina, kutiavina ja punaisina näppyrykelminä otsalla ja nenänpielissä. Finnit jäivät oikeastaan kokonaan pois Biosource puhdistusvaahdon (tahna se kyllä on) myötä. Kun laitan pesun jälkeen kuivan ihon kasvovettä, iho ei ole myöskään kuiva. Tadaa!

Näin talvella käytän satunnaisesti myös Aquasource –yövoidetta, mikäli tuntuu, että kuivuus puskee läpi. Ja tosiaan; minähän en myöskään käytä enää meikkivoidetta. Että ei voi moittia!

Aluksi kavahdin näiden tuotteiden korkeaa hintaa. Puhdistusvaahdon ja kasvoveden normaalikokoisten puteleiden hinnat pyörivät siinä 28€ hujakoilla kumpainenkin. Hämmästyttävää kyllä, nämä tulevat lopulta halvemmiksi, kuin aiemmin käyttämäni markettituotteet. Biosource-puhdistusvaahtoa tarvitsee niin pienen määrän kerrallaan, että puteli kestää kuukausitolkulla. Toisaalta tässähän säästää myös meikkivoiteen hinnan, jos nyt ihan tarkasti ynnäillään.

Mukavaa torstaita! Se lienee toivoa täynnä!

-Pernilla-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *