Mitä on tullut höpistyä? – Sijoittaminen kiinnostaa

Blogin aloittamisesta on nyt kulunut jo yli neljä kuukautta. Ensimmäinen postaus Haaveena taloudellinen riippumattomuus julkaistiin 11.4. Toiset aiheet ovat kiinnostaneet enemmän kuin toiset. Ja samalla kun aika on mennyt eteenpäin, on lukijoiden määrä kasvanut huimasti! Tuntuu aika uskomattomalta että niin monia kiinnostavat minun höpötykseni, koska jotenkin vain ajattelin että tulen höpisemään itsekseni ja omaksi ilokseni. Ja koska lukijoita on kertynyt, ajattelinkin nivota yhteen TOP 3 suosituimmat blogipostaukset. Tämän neljän kuukauden aikana blogipostauksiani on luettu vajaa 25 000 kertaa, aivan huikeeta! Jos et ole vielä lukenut, niin käy kurkkimassa suosituimmat alta:

sijoittaminen kiinnostaa_mamma sijoittaa blogi
Kuvalähde

1. Pihistämällä vauraaksi – Överimmät säästökeinot

Tässä kirjoituksessa listasin överimpiä säästökeinoja joihin olen törmännyt. Näihin lukeutuivat muun muassa vessapaperin pölliminen töistä, sekä pienempään asuntoon muuttaminen unelmien asunnosta vain sen takia että pystyisi säästämään enemmän. Lue postaus tästä.

2. Millainen on minun päivitetty sijoitussuunnitelmani?

Toiselle sijalle pääsi viikko sitten julkaistu kirjoitukseni Millainen on minun päivitetty sijoitussuunnitelmani. Kuten siinäkin kerroin, olen viimeisen puolen vuoden aikana oppinut sijoittamisesta paljon, ja tuntui että nyt oli päivittämisen aika. Kerroin myös mistä sijoitussuunnitelmani koostuu, miten hajautan ja mikä on sijoittamiseni tavoite. Jos sinulta puuttuu oma sijoitussuunnitelma, käy lukemassa minun tästä! Ehkä se inspiroi myös sinua tekemään omasi.

3. Sijoittamisesta ei puhuta + haastatteluni Helsingin Sanomissa

Minua haastateltiin huhtikuussa Hesariin sijoittamiseen liittyen. Kokemus oli mielenkiintoinen, valokuvaaja tuli käymään kotona ottamaan kuvat jne. Tässä kirjoituksessa pohdin miksi on suomalaiset eivät sijoita enemmän, ja miksi on sallitumpaa rikastua lottoamalla kuin esimerkiksi sijoittamalla. Tosi paljon pohdin ennen haastattelua, kehtaanko puhua sijoittamisestani Hesarissa ja kuinka suoraan uskallan puhua.  Mutta onneksi kehtasin, kirjoitanhan minä siitä aika suoraan myös tänne blogiinkin. Jos et ole tätä juttua vielä bongannut, löydät sen tästä!

Olen tykännyt blogata sijoittamisesta, ja toivon että olen pystynyt omalla esimerkilläni innostamaan edes yhtä ihmistä sijoittamiseen. Sijoittaminen ei ole vaikeaa, se vaan vaatii vähän vaivaa, opiskelua ja rohkeutta.

Mikä on ollut sinun suosikkisi Mamma sijoittaa blogissa, kerro kommentteihin!

PS.  Muista seurata blogia täällä Lilyssä, Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

tyo-ja-raha raha ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *