Hesarin kolumni

roosa_008.jpg

Hei napaset, tiedoksenne:

aloin pitää kolumnia Hs.fissä.

Kirjoitan sitä ainakin loppukesän ajan, kolmen viikon välein.

Ensimmäinen kirjoitus käsittelee blogin peruskauraa eli luottamusta. Kirjoitan, miksi mielestäni jokaisen pitäisi joskus jäädä toisten avun varaan. Sen sivussa puhun rekkakuskeista ja kookospähkinöistä.

Koska teksti piti pitää tiiviinä, ihan kamalasti jäi sanomatta. Onneksi on tämä blogi. Esimerkiksi tässä vanhassa postauksessa on muutama kuva ja ajatus kyseisistä ajoista.

Pus!

Kommentit (24)
 1. Joku oli linkannut kolumnisi Facebookiin ja luin sitä tietenkään tajuamatta että kirjoittajana olit sinä 😀 Ajattelin vain, että noinkohan mun tulevalla reissulla käy… Ps. missä päin se mangofarmi oli missä työskentelit?Kannattaako käydä kokeilemassa? 😀

  1. Aw! Minne päin olet lähdössä? Mangofarmi oli Pohjois-Australiassa lähellä Darwinia. Poimintakausi on yleensä syys-marraskuu. Tässä ja tässä parit postaukset aiheesta. Se on ihan älyttömän rankkaa (ja välillä aivan saatanan kamalaa), mutta nyt kokemus, jota en vaihtaisi pois. Mutta helpommallakin pääsee, esimerkiksi omenien poimiminen on paljon helpompaa, kun niistä ei saa allergiaa tai ihoa polttavaa sappea. Eikä oli +40C koko ajan. Jos mangot kiehtovat, kerron mielelläni lisää!

   1. Aluksi ainakin Brisbaneen missä on sukulaisia, mutta tarkoitus siitä lähteä sitten tekemään just jotain farmitöitä tms. Ei oikein ole mitään tarkkaa suunnitelmaa, vain menolippu 🙂 Saiko niitä mangoja syödä? 😀 vai onko ne siinä vaiheessa niin raakoja ettei puhettakaan et niitä vois syödä..? Tuosta allergiasta ja haposta luinkin, että se on aika suuri miinuspuoli… Ehkäpä ne omenat ois sitten helpompi vaihtoehto tai viinitilat… 🙂

    1. Brisbane on nätti, kaunis joki ja hyvä nykytaiteen museo! Ja supereita kirppareita. Joo, saa syödä niin paljon kuin jaksaa!

 2. Hitto kun oot lahjakas kirjoittaja! Sun ajatukset on usein niin hyviä että pysähdyn vaan ihailemaan/kadehtimaan miksen itse osaa olla noin avoin ja maailmaanluottava. Oletko opiskellut journalistiikkaa tms jossain kun kirjottelet hesarillakin?

  1. Kiitos, ja höpsis! Varmasti osaat ja oletkin. Jos et nyt niin paljon kuin toivoisit, niin parin vuoden sisällä varmasti enemmän.

   Ja joo, opiskelen yliopistolla viestinnän ja journalistiikan koulutusohjelmassa (entinen tiedotusoppi).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *