Superpihvillä Pispalan Pulterissa & menovinkkiä
Morjensta, morjensta!
Tänään hypättiin bussiin ja suunnattiin pihvinhimoisina Pispalan Valtatien varteen Pispalan Pulteriin.
Pariin otteeseen on Pulterissa tullu ennenkin käytyä, mutta sillon on tullu tilattuu enempi noita nestemäisiä herkkuja. Olin kuullu jo vähän aikaa kehuja paikan ruuasta ja tänään päätettiinkin lähteä sitä testaamaan.
Menu näytti oikein hyvältä, mutta voiton vei tällä kertaa superpihvi. Pihvi tilataan täyttämällä ”kaavake”, johon ruksataan pihvin koko, haluttu kastike, kypsyys, aromivoin maku ja lisukkeet. Oikeen mainio rivi tuli ruksittua! Toimi annos nimittäin erinomasen hyvin. Ei ihme, että nettisivujen mukaan superpihvi on ollu Pulterin matkassa mukana jo vuodesta 1968.
Kovasti oli suunnitteilla taas tilausvaiheessa jälkkärin ottaminen, mutta ei jättäny piffi kyllä yhtään sellasille hommille tilaa.
Tän viikon LE COOL-menovinkiksi valittiin Amadeuksen bileet keskiviikkona. Zombierockista en osaa sanoa mitään, mutta käykään nostamassa malja kun baari täyttää samana iltana komeet 20 vuotta! Onnea! Lisää voitte lukea tästä.
Nährään!
– Anna