Stockmannin alakerrassa uusi Food Market Herkku

Moro!

Käytiin tsekkaamassa Stockmannin alakerran uudistunut ruokakauppa Food Market Herkku. Me saatiin olla mukana uudistamassa tätä Herkun konseptia ja ideoitiin pienen työryhmän kanssa sitä, mikä kaupassa on meidän mielestä toiminut ja mikä ei. Palautteiden perusteella ihmiset halusivat kaupasta selkeämmän ja vähemmän sokkelomaisen, sekä lisää valikoimaa perustuotteisiin. Meidän mielestä tää muutos oli tosi onnistunut!

Matalien hyllyjen ja niiden asettelun ansiosta kauppaan tuli lisää avaruutta, tilan tuntua ja heti sisäänkäynnistä lähtien pystyi tosi helposti hahmottamaan missä mitäkin on.

Hedelmien ja kasvisten esillepanoa oli myös muutettu ja hevi-osastolle olikin saatu kivasti lisää torimaisuutta.

Juustotiskeistä oli tullut vaan hyvää palautetta niin niiden kohdalla valikoimaa kasvatettiin entisestään.

Food Market Herkun sisälle on myös tullut Bistro, josta saa tosi hyvää kalakeittoa ja päivän keittoa, joka on aina jokin kasviskeitto. Bistro tarjoilee myös tapaksia ja viiniä, joten ruokaostosten lomassa voi vaikka pysähtyä lasilliselle. Bistro toimii myös oivana lounaspaikkana. Ainniin ja sinne tulee myöhemmin tarjolle ostereitakin!

Siis toi kalakeitto oli kyllä aivan superhyvää! Siinä oli lohta, jokiravun pyrstöjä ja ihana tomaattinen liemi.

Leipomopuoli ja kalatiski olivat myös aika vaikuttavia!

Saatiin kotiin vietäväksi muun muassa tätä Helsinki Coffee Festivaleilla palkittua The Brick coffee roasteryn suodatinkahvia, joka jauhettiin meille pavuista kaupassa ennen kotiin lähtöä.

Food Market Herkun valikoimaa oli onnistuttu kasvattamaan yli 1000 tuotteella, minkä lisäksi tilaa tuntui matalien hyllyjen vuoksi olevan vaan enemmän ku ennen, tuotteiden hyllytys oli selkeämpi ja kaupan sisällä tosiaan vielä se Bistrokin. Miten tällänen yhtälö on ollut ees mahdollinen toteuttaa?

Hyvää työtä!

-Muijat

kulttuuri ravintolat ruoka-ja-juoma ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *