Ankkaa Bistro LePotissa

Mansen Muijat

Morjensta!

 

On jo pitkään ollu mielessä, että täytyy käydä testaamassa Arto Rastaan Bistro LePot, joka löytyy Pakkahuoneenaukiolta. Ajateltiin, että paikka olis täynnä lähellä joulun pyhiä, joten tehtiin pöytävaraus etukäteen. Sisään kävellessä huomattiin kuitenkin, että ravintolassa oli ainoastaan yksi seurue meidän lisäksi, joten pöytävaraus oli ainaskin tällä kertaa turha. Paikka oli sisustettu kivan maalaishenkisesti puisin tynnyrein ja kärrynpyörin, mutta tilan avaruus söi vähän romanttista tunnelmaa. Tarjoilija oli tosi mukava ja osasi kertoa hyvin syömisistä ja juomisista. 

 

 

Tilattiin alkuun etanoita. Annos itsessään ei ollut hirmu nätti, mutta maistui tosi hyvältä. Pääruuaksi oli pakko ottaa glaseerattua ankankoipea ja pekonilla maustettua ruusukaalia, koska en ollut ikinä aikaisemmin kyseistä eläintä maistanu. Lisukkeeks valitsin Camembert- perunakakkua. En oo muuten ikinä syöny yhtä mureeta lihaa kun tämä oli! Perunakakkukin sopi ankan kanssa tosi hyvin. Annos näytti pieneltä, mutta maha tuli kyllä tosi täyteen. ruokailun jälkeen ei ollut siis enää tilaa jälkkärille, mutta piti sitä silti pieni suunmyötäinen kermalikööri ottaa.

 

 

 

Oon kuullut tästä ravintolasta ristiriitaisia kokemuksia, mutta ainakin nämä ruuat toimi tosi hyvin.

 

Muistakaa käydä osallistumassa tuohon meidän NRJ Workout- kilpailuun tästä. Perjantaina selviää sitten kuka pääsee treenailemaan Stigin tahtiin!

 

Nägyy!

-Anna

Kommentit

Riika V.
Koti Kumpulassa

Kiva kuulla myös hyvä arvostelu kyseisestä ravintolasta. Oon kans monesti miettinyt, että pitäis käydä testaamassa, mutta ei oo tullu mentyä. Tarttee käydä!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Määki oon lähinnä lukenu vaan huonoja arvosteluja, mutta ainakin tuo setti toimi hyvin. Sinne vaan! :)

 

-Anna

Kommentoi