Antti Holma aka Kissihiilari ja Vihtorin Kirjasto

Mansen Muijat

No moronnääs!

Olin eilen kuulkaa oikeen kirjallisuusillassa tuolla Vihtorin Kirjastossa, joka sijaitsee siis Solo Sokos Hotel Tammerissa. Oon ollu aikeissa monesti mennä, kun siellä on ollu joku mielenkiintoinen kirjailija vieraana, mutta nyt sitten eilen vasta ekaa kertaa. Siä ei kattos ollukaan ihan kuka tahansa, vaan koko kansan oma Kissihiilari, Antti Holma! Marko Kulmala oli haastattelemassa, ja siitä äijästä tiesin etukäteen sen verran, että huumorimiehiä on ja tässä on nyt aika hyvä kombo käsillä. Antti Holma oli siis kertomassa esikoisromaanistaan, jonka nimi on Järjestäjä.

Menin paikalle kaverini Hannan kanssa ja otin siinä vähän valkkaria ja napostelulautasen, joka oli erittäin jeppis! Välillä on kiva käydä tollasis vähän hienommissa paikoissa. Juu kyllä, pidän Vihtorin Kirjastoa hienompana paikkana. En tiedä johtuuko siitä, että vanhemmat ihmiset vaatii aika hyvää palvelua ja sellasta porukkaa siä enimmäkseen käy, mutta siis palvelu on aivan jäätävän hyvää. Tuntee olonsa ihan prinsessaksi melekeen, tai ainaki joksikin kohtuu tärkeeksi. Osaksi tää johtuu varmaan myös siitä, että se kohtelias asiakaspalvelu tuntuu tosi hienolta, kun kaikilla on niin hienot työasut.

Aika karut spottivalot tuossa kaverikuvassa, mut hei, Antti Holma! Olihan tää pakko laittaa!

Tekee kyl mieli nyt ostaa se kirja. Vaikutti tosi hauskalta ja sellaselta vähän erikoisemmalta huumoripläjäykseltä, jossa on kuitenki traagisia juttuja mukana. Kirjan kuvauksen alku Adlibriksen sivuilla kuuluukin näin: "Epätoivoinen rakkaustarina, sankariksi patistava elämäntaito-opas, satiiria aikamme ilmiöistä - räävittömän hauska esikoisteos on kaikkea tätä!"

Huomenna mennään Annan kaa johki räppi-iltaan tonne Yo-Talolle. Huhhuh! 

Kattellaan!

-Annukka

Kommentoi