Badding- musikaalin ensi-ilta ja Epilän keikka!

Morjenstaa!

Saatiin kutsut Badding-musikaalin ensi-iltaan musiikkiteatteri Palatsille. Oli ihan huippua! Ton Palatsin meininki on siitä jeppis, että siellä istutaan pöydissä ja saa tilailla siinä juomaa ja syötävää vaikka kesken esityksenkin ja siellä on pöytiintarjoilu. Se kyllä kieltämättä sitten myös hämäskin, kun tultiin rahastamaan kesken esityksen, ku ois halunnu keskittyy siihen shown kattomiseen.

baddingepila1_0.jpg

baddingepila_0.jpg

img_4252_0.jpg

baddingepila2_0.jpg

img_4281_0.jpg

img_4276_0.jpg

 

Kaikki laulo komiasti ja saatiin Rauli Baddingin osaa esittävä Jussi Selo meidän kaa turiseenki. Alla litteroituna videon haastis. Kyllä kuulitte oikein, videon. Ei voitu ny tässä kohtaa sitä videomatskuu tähä laittaakaan, ku se ääniraita oli niin karmeeta kuunneltavaa. Oltiin siis istumassa Kahdet Kasvot nimisessä kuppilassa ja eihän se siellä oleva meteli mitenkää taianomaisesti kadonnu kuvatessakaan. Ens kerralla hei paremmi! 

nayttokuva_2014-9-6_kello_15.40.19_1.png

Mitkä fiilikset ensi-illan jälkeen?

– Hyvät fiilikset! Päästiin maaliin, sanotaanko näin. Kyllä se ku muutaman ehtis vielä, niin alkaa siitä sitte luistaa oikeen kunnolla.

Tossa oli kyä niin paljo biisejä! Minkä biisin sanat on vaikein muistaa?

– Varmaan kaikis biiseissä on jotain mitä on vaikee muistaa. Toki ne hitit oli mulle tuttuja jo entuudestaan, mutta varmaan se Laivat -biisi on sellanen biisi missä niinkun se kertosäe on vaikee muistaa, ku siinä se rytmiki on vähä hassu. 

Ny oli kyllä niin hyvät muuvssit, että pitää kyllä kysyy tarviko paljoki reeniä tää lantion ketkutuksen haltuunotto?

– No muutama vuosi siihen meni, että mä alotin ton roolin hakemisen jo sillon -85 kun mä synnyin. Ei vaan, siis kyllä se Rauli on aika persoonallinen niin sitä sen tyyliä on sitte helppo apinoida.

Mitkä on lempparipaikat Mansessa?

– Musicbar Amadeus, Jack the Rooster ja Soho. Noi ny tuli ekana mieleen.

Polttavin kysymys viä; Lähekkö Mansen Muijien kaa kattoon Epilän keikkaa yo-talolle?

– Tottakai! Tottakai lähden, koska kiva nähdä Epilä. Oon yhden biisin niiltä kuullu ainakin josta tykkäsin paljon. On hienoo, että äijät on tullu taas takasin. Innolla odota, mitä tuleman pitää.

NÄTTIÄ!

 

Sitte mentiinki yo-talolle. Keikka oli mainio! Annukan lempibiisiksi nousi ainakin heti keikan avausraita, Ajatuspoliisi. Sairrraan kova, kantsii kuunnella! Keikkakuvista iso kiitos Tommi Rouvalille! Meidän näpeissä oli liikaa viinilaseja summuita, nii ei uskaltanu sitä kameraa sitte enää ottaa käsittelyyn vaan se meni kiltisti narikkaan.

 

_mg_7754_0.jpg

_mg_7750_0.jpg

_mg_7657_0.jpg

 

Kyseltiin muutama polttava kysymys bändin basistilta, Jari Kangaskortelta, joka soittelee menemään tuossa yllä olevassa kuvassa.

Miksi ihmeessä teillä on ollu kolmen vuoden tauko?

– No, koska piti kasvattaa nälkää.

Mikäs tää läppä on, että nyt seuraa kolmen vuoden tauko taas?

– Se oli vaan heitto. Eli saa ja pitää ruinata keikalle, mut ainakin puol vuotta etukäteen, että ehtii reenata. Heheh!

Mitkä on sun lempparipaikat Mansessa?

– Bar K! Hmmm…Telakka ja Klubi.

 

Muijat toivoo ainakin, ettei tuo läppä käy toteen!

img_8858_0.jpg

 

 

Mansen muijat kuittaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *