Daddy Loves You, ruokaa, kirppistä ja tapahtumaa

Mansen Muijat

Moro!

Ai että me ollaan ootettu, että päästään kertomaan tästä teille. Nimittäin Kehräsaaressa sijaitsevaan elokuvateatteriin tulee huikee dokkari Daddy Loves You, joka saa ensi-iltansa siellä tänä perjantaina 15.5. klo 18.30.

Dokkarin tuottanut Obscure Entertainment kertoo Daddy Loves You -elokuvasta näin:

Daddy Loves You on Ninotchka Rokosan ohjaama ja Arto Koskisen tuottama 56-minuuttinen dokumenttielokuva maailman huipulle tähtäävästä ammattinyrkkeilijästä ja ihmisestä kamppailemassa oman elämänsä varjoja vastaan. Alkoholin ja päihteiden vuoksi 12-vuotiaana orvoksi tullut ja myöhemmin samasta syystä myös kaksi sisarustaan menettänyt Jussi Koivula on suomalaisen ammattinyrkkeilyn yksinäinen susi, joka itse kokee, ettei hänellä ole edes erityisiä lahjoja nyrkkeilijäksi. Mutta nyrkkeily on ainoa ammatti, minkä hän kykenee itsellään näkemään.

Mä (Annukka) kävin katsomassa kyseisen leffan kutsuvierasnäytöksessä ja voin suositella kyllä niin lämpimästi. Niin karu, mutta samalla kaunis tarina Jussista, joka on kyllä aivan huikee tyyppi. Elokuva nyrkkeilijästä saattaa antaa jonkinlaisia mielikuvia, mutta voin melkein taata, että ne kaikki on vääriä. Tää oli jotain odottamatonta ja mä olin aivan itku kurkussa koko tunnin näytöksen ajan.

 

Sit vähän erilaisiin juttuihin, nimittäin Muotikirppikseen! Muotikirppis järkätään 6.6. Tampereen Työväen Teatterin tiloissa Kokouskeskus Puistotornissa. 

Muotikirppiksessä on tapansa mukaan tunnettuja bloggaajia mukana myymässä, mutta myös muilla on mahdollisuus varata tapahtumasta itselleen myyntipaikka hintaan 35e. Kirppispöytien virallinen varaaminen alkaa tänä perjantaina Muotikirppiksen Facebook-sivuilla klo 10.00, joten jos pöydän mielii kannattaa olla ajoissa. Menee niinku kuumille kiville kellon naksahtaessa kynppiin.

 

Viikonloppuna on kaikkea mukavaa tapahtumaa taas Tampere täynnä. On Rakas Tampere -tapahtuma, joka tuo koko viikonlopun täydeltä Tampereen kaduille ohjelmaa musiikin, ruoan ja erilaisten tarjousten merkeissä. Kantsii käydä tutustumassa koko tarjontaan TÄÄLLÄ.

Lauantaina on taas myös huippusuosittu Ravintolapäivä, joka ei kaiketi sen suurempia esittelyjä kaipaa. Käykää tsekkaamassa Tampereen tarjonta TÄÄLTÄ.

Sunnuntaina Hämeenpuiston valtaa Kadulla! -tapahtuma. Tapahtuma järkätään ekaa kertaa Tampereella nyt tulevana sunnuntaina 17.5., ja se lupaa meille musiikkia katusoittoryhmien tarjoilemana, katuruokakojuja, käsityöläisiä, graffiti-näytöksiä ja stand-upia. Kuulostaa lupaavalta. Vielä, kun säämies lupais meille aurinkoisen sään.

Menkää elokuviin, syömään ja samoilemaan kaupungille!

Muijat kuittaa.

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Kiiiiiiitooooos!! Tätä on ootettu ;)))

Kommentoi