Design 931, Paleface ja UTU

Moro!

Aateltiin tällai kevyesti vinkkailla vähän muutamasta ihan mielenkiintosesta viikonloppuhommasta.

Ensinnäkin niin UTU ois huomenna perjantaina keikalla tuolla O’Harasissa klo 22.00. UTU on tamperelais-helsinkiläinen kokoonpano, joka tekee jotakin aivan uudenlaista taidepoppia. Anna menee katsastamaan mikä tilanne ja luultavasti raportoi sitten enemmän, että millasta hommaa siä oli. Joku kuulemma saanu joskus UTUn keikalla jonkun korvaorgasmin. Emmä tiä mitä se meinaa, mutta varmasti jotain hyvää kuiteski.

utu.jpg

Keikan eventti ja lisätietoa TÄÄLLÄ.

 

Sitten ois huomenna Yo-talolla Palefacen keikka. Ei tarvii varmaan hirveesti edes hehkuttaa, koska kaikki ketkä tykkää niin tietää, että tulossa on puhdasta timanttia. Paleface on livenä siis touuudella kova. Ovet Yo:lle aukee klo 23 ja show starttaa klo 24. Liput 16e ovelta. Jos olisin Tampereella huomenna mä olisin niin täällä!!!

paleface.jpg

Keikasta lisätietoa LE COOL Tampereen sivuilla.

 

Sitten ois viä kuulkaas lauantaina rentoo hengailua Design 931 -vaateliikkeen 1v synttäreiden merkeissä. Mainiota musaa paikanpäällä tarjoilevat DJ Luoma & Juels, jotain juomaa ja naposteltavaakin on ja todella makeita kuteita. Paljon kotimaisia ja nimenomaa manselaisia merkkejä tarjolla ja pari muutakin spessua ulkomaista merkkii. Kannattaa siis todellakin käydä pistäytymässä. Tännekin menisin jos olisin mansessa, mutta hengessä mukana! 

design931.jpg

Synttäreistä lisää TÄÄLLÄ.

 

Mää kävin Elina K:lla laittaas näihin mun 3D kestopigmentoituihin kulmiin vahvistuskerran. Saa nähä paljo jää väriä kulmiin ny sitte tän tokan kerran jälkeen! Jäljen pitäis pysyä muutaman vuoden, että sillai kiva näin niinku kesää kohden. Ihan on ny öljyset ja rasvaiset nämä. Tuntu, että Lidlin kassatäti katto mua vähä kieroon, mut kannoin näitä ylpeydellä. Tiä vaikka luulis joksiki uudeks muativillitykseks, että jaa kiiltävät kulmat coool. Mut aika epätodennäköstä, ehkä.

kuva_otettu_19.2.2015_klo_19.25.jpg

Viikonloppu meneeki sitte näitä kulmia öljytessä ja parannellessa tuola vanhempien patojen ääressä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. 

Viettäkääs oikein ihanaa ja rentoa viikonloppua! Anna palaa teidän pariin luultavasti sitten sunnuntaina.

Kattellaan!

– Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *