Fiiliksiä Freedom Festivaleilta

Mansen Muijat

Moro!

Niin kun on ollut puhetta, Tampereella järjestettiin ensimmäistä kertaa ihanaakin ihanammat Freedom Festivalit, jotka toivottavasti eivät jää viimeiseksi. Säät, safkat ja juomat sekä ennen kaikkea hurmaavat esiintyjät hellivät juhlakansaa perjantaista lauantaihin!

On pakko huomauttaa, että tällaisten (vielä toistaiseksi alkutaipaleellaan olevien) pienten festivaalien etu on myös se, että herkkuja ei tarvitse jonottaa ja lempiartistiaankin pääsi ongelmitta bogoilemaan aina eturiviin asti niin halutessaan.

Kaksi lavaa oli sijoitettuna ravintolalaivoille, mikä antoi tietenkin mukavan keinuvan ja tunnelmallisen lisän musafiilistelyyn. Laivoillakin mahtui lähes poikkeuksetta istumaan ja nauttimaan virvokkeista auringon alla esiintyjien musiikin tahdissa.

 

 

Suurimman vaikutuksen meihin teki ihana Little Simz, jonka tahtiin kädet nousivat eturivissä heilumaan niinkin rytmikkäästi, että saivat asiallisilla festivaaleilla työskentelevät järjestysmiehet vilkuilemaan kaiteen toiselta puolelta.

Scandinavian Music Groupin tahtiin itkettiin sitten ne oikeutetut nostalgiakyyneleet Terhi Kokkosen kesäisten hunajaisen äänen herättäminä (Näin minä vihellän matkallani!).

Pelkkää rakkautta!

 

Nägyy festareilla!

-Muijat

 

----------

 

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentoi