Foodora – Good Food Tour

Moro!

Päästiin Foodoran kutsumana viettämään tamperelaisten bloggaajien ja toimittajien kanssa mukavaa ja herkullista iltaa kolmen ravintolakäynnin merkeissä. Ensimmäisenä vallattiin Ravintola 4 vuodenaikaa Kauppahallissa. Täällä on aivan ihana lounas, mutta tällä kerralla maisteltiin paikan maineikkaita hodareita, joita saa myös Laukontorilta. Hodareiden lisäksi maistettiin Steak Sandwich -leipää ja uppomunia, jotka oli taivaallisia.

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

_30A1378.jpg

f4.jpg

Tää lihaleipä oli huippu! Tässä leivässä naudan kokolihapihvi, paahdettua leipää, marinoitua punasipulia, Dijonnaise kastiketta, Tomaattia, talon ranskalaiet ja Bearnasie kastiketta (12€). Oli kyllä maut kohdillaan ja huikeet noi jättiranut!

f5.jpg

Yoni rupatteli meidän kanssa suurella sydämellä ja intohimolla muun muassa heidän raakamakkaroistaan ja toiminnan jatkuvasta laajenemisesta.

f6.jpg

f7.jpg

Siis nämä uppomunat! Kuus euroo ei voi käsittää! Niin hyvää. Himo jäi. Pekoni-, kasvis- ja savulohiversiot toimi kaikki, mutta yllättävästi savulohi oli kuitenkin paras. Ja heittämällä paras siis.

f8.jpg

f9.jpg

f10.jpg

Sitten siirryttin seuraavaksi legendaariseen Ohranjyvään.

_30A1446.jpg

_30A1460.jpg

f13.jpg

Ravintolapäällikkö Atte otti meidät lämpimästi vastaan. Tiesittekö muuten, että Ohranjyvässä olevat pienet mustavalkoiset siluettitaulut on paikan kanta-asiakkaista tehty? Ihana ajatus jotenkin, ja niitä tauluja oli tosi paljon siellä seinillä!

f14.jpg

Talon pippuripihvi, jonka kaverina pippurikermakastiketta ja maalaislohkoperunoita. Aika perinteistä, simppeliä ja aikas nam.

f15.jpg

Savuporokeitto, joka on muuten ehtiny tässä vaihtua nyt kesäisemmäksi bataattikeitoksi.

f16.jpg

Kylmäsavulohihampurilainen, jota tosi moni ylisti.

f18.jpg

f19.jpg

f20.jpg

f12.jpg

f11.jpg

Jälkkäriksi juustokakkua ja mustikoita. Toimii aina!

Sitten siirryttiin syömään vielä vähän lisää jälkkäreitä viimeiseen paikkaan, joka oli Pella’s Cafe.

f21.jpg

Saatiin kaikki eteemme ihana maistelulajitelma kakkuja. Mukana oli suklaakakkua, valkosuklaa-sitruunakakkua ja britakakkua. Kuohuvan kera tietty! Kaikki kakut olivat aivan ihanan makuisia ja varsinkin britakakku teki pysyvän vaikutuksen.

f22.jpg

f23.jpg

Oli ihanaa kuulla kahvilan omistajan Katriinan tarina ja periaatteet joilla hän kahvilaa pyörittää. Leivonnaisissa ei säästellä laadukkaista aineksista ja asiakaspalautetta kuunnellaan. Tätä kahvilaa pyöritetään kyllä koko sydämellä. 

f24.jpg

f25.jpg

Valikoimasta löytyy myös paljon gluteenittomia vaihtoehtoja.

f26.jpg

f27.jpg

f28.jpg

Oli kyllä mahtava kierros! Muijat oli myös erittäin innoissaan siitä, kun kuultiin, että Foodora kuljettaa ruoka myös puistoihin. Enää ei tarvitse miettiä työpäivän jälkeen nauttiiko päivän viimoset lämmöt ihanasti ulkona tuskaisen nälissään vai lähteekö hakemaan ruokaa.

 

Nägyy!

-Muijat

kulttuuri suosittelen suosittelen ruoka-ja-juoma