Foodoran Piknikillä - herkkuja ja musaa puistossa

Mansen Muijat

 

Moro!

Käytiinpä tuossa taannoin Foodoran järkkäämällä piknikillä Koskipuistossa. Suomen kesäkin päätti olla meille ulkoilijoille suotuisa ja säästyimme pahemmilta sateilta. Päästiin siis nyt testaamaan miten Foodoran ruokatoimitus puistoon hoituu. Aiemmin jo pääsimme kehumaan ideaa ja nyt sitten kokeilemaan sitä ihan luonnossa (ehe ehe).

Trubaduuri Japi Hyökyvaara oli soittelemassa meille kitaraa ja laulamassa hauskoja sovituksia monista tutuista biiseistä.

Pyörälähetit toivat ihania ruokia Bistro Venlasta, Wistub Alsacesta ja Hotstreetdogzilta. Pyynikin panimolta tuli myös raikasta juomapuolta meille puistoilijoille. 

Uudempi tuttavuus Wistub Alsacen pizzaa muistuttava “liekkipiirakka”. Ja eikä mikä tahansa lätty ollutkaan kyseessä. Pizzapohja on todella ohut ja rapea eikä tomaattikastiketta ole käytetty ollenkaan. Anna olikin käynyt näitä maistelemassa aiemmin paikan päällä Wistub Alsacessa ja voikin ilolla todeta, ettei kuljetus vaikuttanut makuun tai laatuun mitenkään. Niitä kannattaa ehdottomasti tilata itsellekin tai käydä testaamassa ravintolassa. Eri täytevaihtoehtoja on jokaiseen makuun niin kasvissyöjille kuin pekonin ystävillekin. 

Bistro Venlan salaatit ei petä koskaan <3

Oli hauska kuunnella välissä musisointia siinä jutustelun ja syömisen lomassa. Japi viihdytti meitä kappaleilla laidasta laitaan. Kuultiin vanhoja klassikoita ja sitten esimerkiksi Petri Nygårdia.

Kun porukka huomasi, että paikalla Annukan lisäksi on myös toinen laulaja Pihlaja (joka on muuten aevan mahtis ja ihana muija kaikin puolin) alettiin naisilta pyytämään heti duettoa. Japiltahan löytyikin sitten Anna Puun Linnuton puu -kappaleen sanat ja nuotit, joiden avulla Annukka ja Pihlaja sitten lauloivat yhdessä kyseisen kappaleen.

Oli aika ihana piknik mukavalla porukalla puistossa kun iltakin oli niin kovin lämmin.

Kiitos Foodora <3 Näitä lisää.

- Muijat

 

 

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentoi