Friends & Brgrsin uudet tulokkaat

Mansen Muijat

Moro!

 

Käväsin pari viikkoa sitten maistelemassa Friends & Brgrsissa listalta löytyviä hamppareita. Erityisesti kiinnosti listan uudet tulokkaat eli Chevre ja Vegan Brgr.

Annukkahan kävi katsastamassa kyseisen ravintolan jo heti kun se aukesi helmikuussa. Sen jutun voi käydä lukemassa tästä.

Oli mukavaa kuulla kuinka ravintolaa ja ruokaa kehitetään koko ajan ja palautetta kuunnellaan ihan tosissaan.  Saatiin eteemme palautelomakkeet, joihin ruksattiin arvosanoja ja muutama tarkkaan valittu sana eteen tuotavista hamppareista. Tässä kun on tullut nyt viime aikoina aika paljon noita erilaisia burgereita maisteltua, voi sanoa, että Friends & Brgrs ei ihan ”ravintola hampurilaisten” tasolle pääse, mutta kyllä nämä annokset helposti perus pikaruokapaikat voittaa. Raaka-aineet on kyllä laadukkaita. Sitä taitaa tuo Fresh Casual –slogan tarkoittaakin.  

Oma suosikkini oli ehdottomasti juurikin toinen uutuuksista eli Chevre Brgr.  Sen sisältä löytyi siis itsetehty pihvi, vuohenjuustoa, jääsalaattia ja tomaatti-chilihilloa. Olen kuullut myös monen kasvissyöjän suusta kehuja tuosta uudesta vegaanisesta hampparista, joka sisältää  vegaanisen pihvin, karamellisoitua sipulia, tomaattia, rucolaa ja vegaani aiolia. Tämäkin hamppari oli kyllä hyvä, mutta vuohenjuusto vei tällä kertaa sydämen.

 

Nägyy!

-Anna

 

 

 

 

 

-----

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentoi