Herkuttelemassa UkkoMetsossa

Mansen Muijat

Morjensta!

 

Käytiin tuossa hetki sitten syömässä ravintola UkkoMetsossa Kauppakadulla. Tarkotus oli meikkituokion jälkeen mennä ottamaan jotain pientä naposteltavaa, mutta listaa katsellessa kävi toisin.

 

 

Ruokalista on päivitetty jo tästä kerrasta vähän kesäisempään muotoon. Onpahan ainaskin hyvä syy mennä uudestaan! Alkuruokiin on tullut savulohipiiras,  pääruokiin mm. vuohenjuustokanaa sekä ribsejä ja jälkkäritarjontakin on hieman muuttunut.  Onneks legendaariset Puiston pullat pysyy! Vaikka vähän on niistäkin lisukkeita hienosäädetty. Uusi lista löytyy ravintolan nettisivuilta tästä.

 

 

Tilattiin valkkaria vaikka UkkoMetsosta löytyykin todella hyvä valikoima suomalaisten pienpanimoiden oluita. 

 

 

Anna tilas ne Puiston pullat, jotka tarjoillaan ihanassa kermakastikkeessa.

 

 

Annukka valitsi oikein mureaa Hämäläistä häränrintaa olutkastikkeessa.

 

 

Portteri-suklaakakku sitruunavaahdolla kuulosti niin hyvältä, että päätettiin jakaa sellainen vielä loppuun. Suklaakakku toimi todella hyvin eikä ollu ollenkaan liian tuhtia raikkaan sitruunavaahdon kanssa. Uudelta listalta löytyvä porkkana-saksanpähkinäkakku jugurttivaahdolla kuulostaa todellakin myös testaamisen arvoiselta!

 

Nährään!

-Muijat

 

Kommentit

En ole Paulin fani (Ei varmistettu)

Olen usein miettinyt radiota kuunnellessa, että onkahan sellainen ravintola oikeasti olemassa kuin Ukkometso. Nyt tiedän. :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Heh! En kyllä osaa sanoa kumpi tuli ensin biisi vai ravintola. :)

 

-Anna

Kommentoi