Italialainen perheillallinen Trattoriassa

Moro!

Oltiin miehen kanssa Trattoria Tammerin Puiston 5v synttärijuhlilla ja samalla terassikauden avajaisissa. Trattoriassa testattiin uutta konseptia, jossa kolmen ruokalajin illallinen tarjoiltiin koko salille pöytäseurueittain istui vieressä sitten tuttuja tai tuntemattomia.

Jos mä oon oikein rehellinen, niin aluks mä olin vähän kauhuissani. Mä oon hirveen kade ruuasta varsinki nälkäisenä. Heti aloin vähän tsuumailemaan viereistä pariskuntaa, että joo-o, aika pienessä kunnossa ovat, ehkä tästä ei tuu riitaa. Mut ei tullu riitaa, ruoka oli hyvää ja koko homma ihan toimiva serviisin ekan kerran pientä tahmailua lukuunottamatta.

img_6185.jpg

IMG_6151.jpg

IMG_6152.jpg

Menu vaikutti melko loistavalta ja yllärinä jälkkäreitä olikin vähän enemmän kuin oli luvattu.

IMG_6155.jpg

IMG_6160.jpg

Ainut huono juttu tässä italialaisessa ”perheillallisessa” oli se, että mä odotin buffettia, joten olin kasvattanut nälkää koko päivän. Oltiin paikalla hieman ennen tapahtuman alkamisaikaa kun taas lähes kaikki muut, niinkun salin tyhjyydestäkin huomaa, päätti olla tyylikkäästi puoli tuntia myöhässä. Joten odottelua oli aluksi aika paljon. Onneksi oli kuitenkin hyvää juomaa siinä niin ei tarvinnut olla kuivin suin.

IMG_6162.jpg

IMG_6166.jpg

IMG_6167.jpg

IMG_6169.jpg

IMG_6172.jpg

IMG_6174.jpg

IMG_6176.jpg

Oli tosi hyvää ruokaa ja mä olin aivan taivaassa kun sai niin paljon erilaisia jälkiruokia. Toi pikkumuffini tossa edustalla oli ihan parasta!

Tollanen perheillallinen ois ihanaa joskus varata omalla porukalla. Oli kivaa kun oli paljon kaikkee ja kyllä se ruoan jakaminenkin siinä sitten alkoi luonnistumaan kun tajusi, että ruoka ei tuu loppumaan kesken. Toivottavasti Trattoria sai tästä rohkeutta sen verran, että ottaa tuon tyylisen tarjoilun yhdeksi vaihtoehdoksi.

Huomenna pitääkin pakata laukut ja perjantaiaamuna lähteä Walesiin pienelle työreissulle! Kivaajännää. Läpsystä vaihto, sillä samaa aikaa Anna tulee Maltalta ja pääsette kuulemaan häneltä matkakokemuksia. Instagramin perusteella aika nättiä ollu!

Ihanaa loppuviikkoa!

– Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *