Kahvii ja kehonpainoo – menovinkkejä!

Moro!

Me ollaan saatu Manseen kesä! Aurinko paistaa, on lämmin, toreilla on porukkaa ja meillä pehmistä. Tässä ny on ollu kaikenlaista hässäkkää niin palataan taas tällai menovinkkien puitteissa, mutta kohta tulee kivoja festareita ja kaikkee.

Tässä nyt lähipäiville kivaa tekemistä, mitä Tampere tarjoo.

Mokkamestareilla on 25-vuotissynttärit, jota varten on järkätty Coffee Weekend -tapahtuma 14.-15.8.2015 Mokkamestareiden paahtimolla. Ohjelmassa on mm. Aeropress -cupping, paahtonäytöksiä, pihakirppis, tarjouksia sekä tietysti erittäin herkkuu kahvia ja teetä. Mestoilla kannattaa olla perjantaina kello 10-18 tai lauantaina kello 10-16, osoitteessa Kuukuja 8, 33420 Tampere. Juhlahumua kuulemma luvassa myös Mokkamestareiden kahvila-myymälässä Verkatehtaankadulla.

mokkamestarit.jpg

 

PIETARILAISET MARKKINAT St.Petersburgian Fair Tallipihalla koko tulevana viikonloppuna. Pietarilaiset markkinat on koko perheelle tarkoitettu tapahtuma, jossa on elävää musiikkia ja huippuu slaavilaistunnelmaa kuten Tallipihalla oli 1800-luvulla. Kenttäkeittiössä on borssia, pelmenejä ja blinejä lauantaina ja sunnuntaina, on esiintyjiä, kädentaitajia ja herkkuja sekä nautittavaksi paikan päällä että mukaan ostettavaksi. Venäläiset suolakurkut, limput, kaalipiirakat ja Baltian herkkukauppa kuulostaa aika hyvältä! Tallipiha kun on kyseessä niin paikalla myös hevosvaunuajelua ja ponitalutusta lauantaina ja sunnuntaina kello 11-15.

perjantaina 14.8. klo 16-20,

lauantaina 15.8. klo 10-17,

sunnuntaina 16.8. klo 11-17

pietarilaiset.png

 

Sorsapuiston puistokonsertti lauantaina 15.8. klo 17.30. Tampereen Filharmonia avaa kautensa yhdessä Tampere-talon kanssa ulkoilmakonsertilla sorsapuistossa. Konsertti alkaa lemmittelijänä toimivan Lucretia and the Dumb Staff Band -yhtyeen keikalla, jossa kuullaan soulia, funkkia ja groovea. Kyseessä siis Tampere Filharmonian muusikoista ja niiden ystävistä koostuva kokoonpano. Päätähtinä toimii kapellimestari Santtu-Matias Rouvali yhdessä tenori Tero Harjunniemen kanssa. Konserttiin on vapaa pääsy ja sinne voi myös tilata oman 10e picnicpussin. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.

sorsapuisto.jpg

Y-Festivaali 16.8.2015 Klo 10.00-20.00 Tampereen Ylioppilasteatterilla. Kaikenikäisille suunnattu, päihteetön ja poikkitaiteellinen festivaali pongahtaa pop-up tapahtuman lailla Tampereen ylioppilasteatterille elokuussa. Y-Festivaali on vuodesta 2012 järjestetty kaupunkifestivaali, joka esittelee Y-sukupolven taidetta ja kulttuuria. Festivaalin teemana on tänä vuonna väliaikaisuus. Tapahtuma on ilmanen lukuunottamatta iltatapahtumaa, joka on Klubilla. Tänä vuonna ohjelma pitää sisällään mm. taidenäyttelyn, Y-screeningin, zinemyyntitiskin, ravintolapäiväpisteitä, Kaarikoirat RY:n kanssa yhteistyössä järjestettävän skeittiparkin, graffitiseinän, runohetken, musiikkia, performansseja, pikamuotokuvia, puistokirppiksen, sekä iltatapahtuman. Lisää tietoa tapahtumasta ja iltabailujen esiintyjistä voi käydä kurkkimassa TÄÄLTÄ.

yfestivaali.jpg

Jos sitten tekiskin mieluummin mieli lähtee vähä reenaamaan, niin TFW Tampere ja Pro-Energy järjestää kehonpainoharjoittelutyöpajan kaikille kiinnostuneille Tampereen uudella Training for Warriors -salilla. Työpajan aikana hiotaan harjoittelutekniikoita timanttiseen kuntoon leuanvetotangolla ja lattialla. Työpajassa harjoitellaan myös dippiä, punnerrusta, leukoja, keskivartaloliikkeitä ja vaekka mitä koko kehoa työstäviä ja aktivoivia liikkeitä. Ohjaajana toimii Suomen Street Workout Ry:n ohjaaja Petteri Avola ja paikalla on ihan varmasti muutenki huippuporukkaa. Lisätietoa tästä voi tsekata vaikka tuolta Tampere LE COOLin sivulta!

kehonpaino.jpg

TFW Tampereella myös ensviikon tiistaista lähtien jälleen tutustumiseen tarkoitettuja Hurrikaani-treenejä! Jos hakusessa on uus harrastus, jonka parissa ihan puolivahingossa voi tulla huippukuntoon, niin kantsii tulla kokeileen. 

tutustumishurrikaanit.jpg

Minä Annukka myös ihan hurahtanu kyseiseen touhuun ja löydynki tosta kuvan alareunasta kivasti. Lisätietoa ilmottautumisesta ja tutustumistreeneistä TÄÄLLÄ!

Eipä ny sit muuta ku oikein helteisiä lähipäiviä kaikille!

Muijat kuittaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *