Kaikkien aikojen Tammerfest

Moro!

Tammerfest-viikonloppu on takana päin ja vitsi mikä viikonloppu se olikaan! Oli niin ihana sää, ihanat esiintyjät, hyvin toimiva festivaalialue ja palvelut ja jotenkin kaikki meni vaan aivan nappiin nyt.

Sky Bar -anniskelualue oli hitti! Oli ihan parasta istuskella vähän piknik-hengessä nurtsilla ja kuunnella esimerkiksi Eppujen keikka tällai pikkasen väljemmillä vesillä pienestä rinteestä, josta näki kuitenkin hyvin isojen näyttöjen avulla keikat.

Vähän niin kun ennusteltiinkin niin Tammerfest teki jälleen yleisöennätyksen. Pääareenalla Ratinanniemessä oli kolmen päivän aikana 30 000 juhlijaa ja kaiken kaikkiaan Tammerfest keräsi klubeineen päivineen 80 000 ihmistä.

Mulle tapahtuman kohokohta oli Ville Valo & Agents ja vitsi että se olikin hyvä! Ville lauloi niin ihanasti niin sitä nyt kuunnella sitten täydellisessä auringon paisteessa kylmä juoma kädessä. Ei paremmasta väliä!

Järjestelyt tuntui toimivan tänä vuonna kyllä oikein poikkeuksellisen hyvin. Juomia ei tarvinnut juuri jonotella ja vessaankin pääsi aikalailla heti kun halusi. Ja siinähän ne tärkeimmät onkin haha! Pienenä parannusehdotuksena niin muualtakin kuin VIP-alueelta olis kiva saada kuoharia. Uskon, että olis menny hyvin monellekin likkaporukalle kaupaksi! Vai eikö sellaista tiskiä vain osunut mun kohdalle ja menin onneni ohi? Tai siis, että jouduin hakemaan onneni muovituoppiin sieltä VIP-alueelta kun pikarilasia ei saanut ottaa sille perus anniskelualueelle… Älkää tulko mun ja kuoharin väliin.

Ruoka oli myös muuten tosi maistuvaa. Sitä testailtiinkin miehen kanssa kolmen annoksen verran ottamalla puokkiin fajitas, makkispekkikset ja hodari. HK:n hodarikoju oli voittaja!

Apulanta paketoi perjantai-illan ja heittikin muuten kans aivan mielettömän hienon keikan! Oli mahtavia sovituksia biiseistä ja niin kiva kuulla pitkästä aikaa tosi vanhojakin kappaleita keikkasetissä.

Kiitos vielä Tammerfest ja Suomen kesä. Oli kiva kun sekin päätti viimein ilmaantua paikalle!

Tammerfest on jälleen ensi vuonna 16.-18.7.2020. Eiköhän me nähdä siellä taas!

-Annukka

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *