Kesämiesten Kesäruokaa

Mansen Muijat

Moro!

Joko on vapusta selvitty? Me oltiin tossa ennen vappuu keskiviikkona Miami-ravintolassa Poppamies Markon ja Chef Santerin keittokirjan julkkari-iltamassa. Keittokirja kuulostaa kyllä niin väärältä sanalta kuvaamaan tätä mahtavaa grillintuoksuista teosta, joka on Kesämiesten Kesäruokaa -nimestään huolimatta myös kesänaisten ruokaa ehdottomasti!

 

Iltamassa tutustuttiin kirjan muutamiin resepteihin, jotka Miami oli loihtinu kirjan ohjeiden mukaisesti. Kaikki oli niin hyvää siis! Oltais pyöritty kotiin jos ei ois ollu ylämäki!

Kastikkeessa limeä ja purjoa, ja lohen päällä purjon tuhkasta ja limestä tehty tahna. Ulkonäöstä huolimatta raikasta oli eikä todellakaan maistunu palaneelle yhtään. Annukka ihastu täysin tohon ranskankermapohjaseen kastikkeeseen ja söi sitä sitten vähä kaiken muunkin kanssa.

Niiiiin mureeta lihaa aiettä! Syötiin monta siivua!

Rosmariiniperunat lihojen lisukkeena. Tätä reseptiä kokeiltiin mökillä. Toimi ja onnistui ohjeella hyvin ihan ekalla kerralla jo.

Itse vekkulit kuvassa. Santeri vähän tärähti, mutta sillä oli niin hyvä juttu tossa kesken, että ei voi mittää!

Poppamies Markon savustamaa pulled porkia. Tähän ei vaan kyllästy ikinä! Ehkä parasta pulled porkia jota ollaan maistettu.

Tässä ensimmäinen annos. Toista ja kolmatta santsikierrosta ei kuvattu sitten.

Jälkkäriksi grillattua ananasta rommissa uitettuna, oiskohan tos ollu kinuskiakin ja sitten toi jäätelö. Nam!

Vesi kielellä täälä muistellaan. Lämmin suositus ton kirjan ostamiseen. Vaikutti jokainen resepti sellaselta, jota pitää kokeilla ainaki kerran.

Ai niin ja äijäthän on jo siis televisiosta tuttuja ton juuri alkaneen Grillikuume-ohjelman kautta (jossa jäbät oli by the way viimeks jakson parhaat). Kaikki pitää mansen ukoille peukkuja pystyssä eiksni!

Muijat kuittaa!

Kommentoi