Kiirarock & menovinkkiä viikonloppuun

Morjensta!

 

Tämän vuoden Kiirarock järkätään lauantaina 7.3. Dog’s Homessa.

Muijat kyseli tapahtumaa järkkäävältä Carolin Büttneriltä vähän kysymyksiä tapahtumasta.

 

KIIRAROCK2015_OfficialPoster.jpg

 

 

Milloin ja miten Kiirarock sai alkunsa?

– Kiirarockin idea syntyi jo syksyllä 2012. Olimme silloin vielä aloittelijoita tapahtuma-alalla eikä meillä oikeen ollut mitään hajua tästä bisneksestä. Ajatus uudesta rokkitapahtumasta Tampereen kevääseen meinasi alkaa hiipua, mutta sitten vuonna 2013 tapasin Kimberlyn, joka oli juuri aloittanut opinnot TAMK:ssa. Tavattiin pari kertaa ja juteltiin musiikista ja tapahtumista. Samalla tajusin, että tarviin tämän naisen apua Kiirarockin toteuttamiseen. Homma alkoi mennä eteenpäin omalla painollaan ja ensimmäinen tapahtuma järjestettiin huhtikuussa 2014. Otettiin riski, tehtiin virheitä ja opittiin paljon!

 

Miten valitsette bändit tapahtumaan?

– Me etsitään aina bändejä, jotka on energisiä lavalla ja saavat yleisön mukaansa. Sellaisia bändejä, jotka saa keikalta poistuessa ajattelemaan, että ”Nuo pitää kyllä nähdä uudestaan!”. Käydään aina palavereissa läpi ideoita ja mietitään ketkä ovat meidän lemppareita. Tärkeitä on löytää bändit, jotka toimivat keskenään vaikka musatyylit olisivatkin erilaiset. Ollaan löydetty täksi vuodeksi hyvä sekoitus rokkia rankemmasta pehmeämpään.

 

Idiomatic_HighRes (800x640).jpg

 

Kerron vähän tiimistä tämän vuoden Kiirarockin takana?

Tiimimme on nuori, energinen ja kansainvälinen. Varsinkin tuo jälkimmäinen ominaisuus tuo ilmapiiriin mahtavaa yhteishenkeä. On kunnia työskennellä eri puolelta maailmaa tulevien taitavien ihmisten kanssa. Ryhmässä on ihmisiä esimerkiksi USA:sta, Kolumbiasta ja Walesista. Tässä oppii samalla paljon muista kulttuureita ja jopa omastaan. Minulle on tärkeää tietää keiden kanssa työskentelen, jotta voin luottaa heihin täydellisesti ja tietää, että hommat hoituvat. Tämä on varmaan yksi syy siihen miksi Kiirarockin tiimi on enemmänkin pieni perhe kuin työporukka.

 

Miltä Kiirarockin tulevaisuus näyttää?

Se vaan kasva ja paranee. Aivan varmasti! Haluaisimme, että Kiirarockista tulisi jokavuotinen tapahtuma Tampereelle. Ollaan myös puhuttu ulkomaisten bändien kiinnittämisestä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä otetaan kuitenkin rauhallisesti ja yritetään päästä päämääriimme askel askeleelta.

 

 

Annukan löytääkin Kiirarockista lauantaina, mutta ennen sitä Muijat suuntaa perjantaina kuuntelemaan freerapiä Yo-talolle. Tästä tapahtumasta voitte käydä lukasemassa lisää Le Coolin sivuilta tästä.

Filkkarit pyörii koko loppuviikon, mutta lauantaina voi Ravintola Artturissa nähdä leffoja, jotka eivät Filkkareille tänä vuonna päässeetkään. Mahtava idea! Kannattaa käydä katsomassa! Tapahtuma facebook-linkki löytyy tästä.

 

887343_10205920764321954_624816064193866713_o.jpg

 

 

Nähään kylillä!

-Muijat

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *