Kulmien 3D kestopigmentointi

Mansen Muijat

Moro!

Ny vaihteeks vähä asiaa tollaseen niinku kauneudenhoitoon liittyen. Voihan seki jotain kiinnostaa täällä Mansessa ja kun on meidän Lellu elikkäs ElinaK kyseessä niin pitää hihkasta. Elina ottaa joulukuussa palvelurepertuaariinsa nimittäin kulmien 3D kestopigmentoinnit ja mähän olin rohkeena sen kouluttamisessa mallina. Miten mää uskalsinki? No, mä luotan Elinaan ja olin kattonu netistä, että voi tolla uudella tekniikalla ihan kivoja lopputuloksia tullakin. Ellu sano mulle, että lopputulos kestää 1-3 vuotta vähän ihosta riippuen ja siitä, että tehdäänkö vahvistusta. Mää sitte lohdullisena, että no pahimmassa tapauksessa siis sää oot mun mustalla listalla sitten 1-3 vuotta. Niin ei käyny!

Aluks paljastettiin kulmakynävärin alta mun albiinokulmat ja levitettiin puudutusgeeliä. Kun se oli vaikuttanu puoli tuntia, niin sitten otettiin vasemmasta kulmasta geeli pois, ja piirrettiin siihen kulmaan malli, joka halutaan. Tätä säädettiin jonku aikaa, kun mä oon kohtuu tarkka, ja sain peilin edessä koko ajan sanoo mihin pitää laittaa lisää leveyttä, mihin kaventaa jne. Eli ei siis tarvi sokkona mennä maate johki hoitotuoliin ja herätä niin, että on yhdistyneet kulmakarvat! 

Sitten alettiin vetämään siihen väriä. Niinku näkyy, tällä tekniikalla tulee tollasta karvan näköstä viivaa, kun tuossa pigmentointikynässä on 14 pientä piikkiä ja kädellä tehtäessä niin väkisinkin painaa johonkin kohtaa vähän enemmän ja johonkin vähemmän niin tulee eri vahvuista "karvaa". Kun puudutusaine oli vaikuttanu, oli todella outoa, että tää ei tuntunu miltään! Mä olin odottanu kipua ja tuskantaivalta. No, kyllä mä siitä välillä sain vähän esimakuu kun aine lakkas vaikuttamasta. Kun sano hep, puudutusgeeliä laitettiin lisää, se vaikutti heti ja taas ei tuntunu enää miltään. 

Tossa noi ny on, kun ne on just valmiit! Väri tulee kuulemma haalenemaan huomattavasti, kun sitä lähtee ruven mukana parantuessaan pois jonkun verran, ihan niinkun tatuoinnissakin. Lopputulos kestää siis 1-3vuotta ja yksi vahvistuskerta tehdään vielä tossa 8 viikon päästä, kun nähdään miten paljon väriä lähti. Tää ei siis oo tatuointi kuitenkaan, tätä ei tehdä yhtä syvälle ihoon. Mutta siis oon todella tyytyväinen kyllä tähän lopputulokseen jo nyt! Mut viikon päästä nähdään sitten tarkemmin.

Hinta ElinaK:ssa tulee olemaan tälle 295e, joka sisältää sen ekan laiton, sekä vahvistuksen. Jos on luonnostaan tosi vaaleat kulmat ja ne joutuu piirtää joka ikinen päivä tai käydä värjäyttämässä muutaman viikon välein, niin tällänen maksimissaan jopa 3 vuoden kestävä lopputulos on kyllä aika houkutteleva. Tää tulee tekemään mun aamuista niin paljon nopeampia ja mökkireissuista sekä saunailloista ilmeikkäämpiä. Niinku mies on tavannu mulle sanoa: "Mun oma pikku Saimi Hoyer!" Well not anymore! That woman is out of our lives for good! ...or for 1-3 years!

Katellaan hei!

- Annukka

Kommentit

Susadu (Ei varmistettu)

Vau! Tosi hyvännäköinen lopputulos (ja nainen!). Onko sulla tietoa, onko noita mahdollista laittaa, jos kurvat on tosi harvat (ja sillä meinaan, että puolet puuttuu, isoja koloja..)? Oon kans ihan albiino ja joskus kulmakarvat puuttuu melkein kokonaan ja mietin näyttääköhän noi yhtään luontevalta, jos oamt karvat puuttuu pitkälti..

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Moro! Kiitos <3 On mahdollista ja nimenomaan just sellasiinhan tää onki hyvä! Mulla kans ihan epätasaisesti, jossain ei oo yhtään ja siellä missä on niin ihan ohutta ja vaaleeta. Kyllä mä tän kokemuksen perusteella suosittelisin :)

-Annukka

No omg TÄSSÄ on ratkaisu mun ongelmiin! :D Jostain syystä kaikki mun karvankasvu on keskittynyt alueelle kulmakarvoista ylöspäin. Toki ihan kiva että pääasiassa sinne, mutta jotenkin vaan superpaksu tukkapehko ei oikein mätsää surkean ohuiden kulmakarva- ja ripsihaiventen kanssa.

Tosi hyvännäkönen lopputulos, eikä toi hintakaan oo paha, jos tosiaan kestää parhaimmillaan kolmekin vuotta. Pitäisköhän ottaa reissu Tampereelle... :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo noin mäkin ajattelin, kun kuulin tästä ja vaikuttaa kyllä hyvältä ratkaisulta! :) Kantsii ottaa yks Tampereen reissu ;)

-Annukka

CougarWoman
CougarWoman

Tuo näyttää todellakin paljon paremmalta kuin ne tatuoidut kulmakarvat - jotka siis ajan kanssa muuttuvat sinisiksi. Mikä siis ei ole hyvä juttu, ellet ole Pirkko Liinamaa. 

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo niin mustakin! :)

Sinisiksi? Autss, kauhee kohtalo :D

-Annukka

Rosaaa (Ei varmistettu)

Onks sulla pysynyt väri hyvänä vai onko haalistunut?

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Pikkasen on haalistunut, mutta ei kyllä hirveesti. Mulla oli muutenkin kuulemma oikeen erikoishylkivä iho, kun ekalla värjäyskerralla yritti ihoa parantaessa puskea kaiken värin ulos. Vahvistuskerralla tarttui vasta paremmin, että jotenkin voisin kuvitella mulla sen haalistuvankin nopeemmin, mutta aika näyttää. 

Mut on kyllä hyvät vielä siis! :)

-Annukka

Mansen kolli (Ei varmistettu)

Tatskaa naamaan vaan joka ukolle! Nimittäin Tappara tatskaa! Itellä ommeinaa rinnassa tapparan logo! Kyä näi o!

... (Ei varmistettu)

Hei, kuinka pitkään kulmissa pysyi väri? :) Jouduitko uusimaan käsittelyn myöhemmin?

Kommentoi