Lentävän Lautasen ihana sunnuntaibrunssi

Mansen Muijat

Moro!

Nyt on Tampereelle avattu sellainen ravintola jonka voi toivottaa oikein täydellä sydämellä tervetulleeksi. Paikan nimi on Lentävä Lautanen ja se toimii Lentävän Maton kanssa samoissa tiloissa Pellavatehtaankadulla. Yhdessä nämä kaksi ovat luoneen oikean hyvinvointikeitaan tähän 4. kerroksessa sijaitsevaan tilaan. Heti kun astuu sisään tuntuu, että on tullut ihan omaan maailmaansa. Eikä sieltä oikeastaan haluisi lähteä pois. 

Lentävän Lautasen periaatteisiin kuuluvat laadukkaat raaka-aineet, luomu, ravinnerikkaus ja kiireettömyys. Makua tietenkään unohtamatta. Täällä tiedetään mitä suuhun kannattaa laittaa ja ravintolan keittiömestarina toimiva Sanja onkin koulutukseltaan ravintoterapeutti.

Kävin tutustumassa paikkaa avajaispäivänä sunnuntainbrunssin merkeissä.

Brunssilla oli tarjolla speltpuuroa, gluteenitonta kaurapuuro, gheetä, jugurttia, kaurajugurttia, granolaa, ruusunmarja- ja aroniamaustetta, speltmustikka-kuitulisää, ElämänLeipä-annos, Lentävälautanen, suklaasmoothie ja jasmineraakakakkua. Kahvia unohtamatta tietty. Brunssin tarjonta pysyy muuten aikalailla samana, mutta pääruoka vaihtuu.

Alkuun piristävä shotti.

ElämänLeipä-annos: siemenleipä, muna 

Paikka on erittäin lapsiystävällinen myös ihan tilankin puolesta. 

Lentävälautanen: tattaritortilla, pesto, feta, papu, kurkku, tomaatti, marinoitusipuli, salaatti, ituja, maapähkinäkastike, tomaattikastike

Kolmikko ravintolan takana: Sanja, Maija ja Riia

Viikolla tarjoillaan lounasta klo 11-15 ja lounasajan ulkopuolella paikka toimii enemmän kahvilana. Lounaslistalta löytyy keittoa ja salaattia sekä aivan ihanalta kuulostava Buddha Bowl, joka on siis kulhollinen raakaruokaa.

Tänne uudestaan ja usein!

 

-Anna

Kommentoi