Lentävän Lautasen ihana sunnuntaibrunssi

Moro!

Nyt on Tampereelle avattu sellainen ravintola jonka voi toivottaa oikein täydellä sydämellä tervetulleeksi. Paikan nimi on Lentävä Lautanen ja se toimii Lentävän Maton kanssa samoissa tiloissa Pellavatehtaankadulla. Yhdessä nämä kaksi ovat luoneen oikean hyvinvointikeitaan tähän 4. kerroksessa sijaitsevaan tilaan. Heti kun astuu sisään tuntuu, että on tullut ihan omaan maailmaansa. Eikä sieltä oikeastaan haluisi lähteä pois. 

ll11.jpg

Lentävän Lautasen periaatteisiin kuuluvat laadukkaat raaka-aineet, luomu, ravinnerikkaus ja kiireettömyys. Makua tietenkään unohtamatta. Täällä tiedetään mitä suuhun kannattaa laittaa ja ravintolan keittiömestarina toimiva Sanja onkin koulutukseltaan ravintoterapeutti.

Kävin tutustumassa paikkaa avajaispäivänä sunnuntainbrunssin merkeissä.

Brunssilla oli tarjolla speltpuuroa, gluteenitonta kaurapuuro, gheetä, jugurttia, kaurajugurttia, granolaa, ruusunmarja- ja aroniamaustetta, speltmustikka-kuitulisää, ElämänLeipä-annos, Lentävälautanen, suklaasmoothie ja jasmineraakakakkua. Kahvia unohtamatta tietty. Brunssin tarjonta pysyy muuten aikalailla samana, mutta pääruoka vaihtuu.

ll3.jpg

Alkuun piristävä shotti.

ll2.jpg

ElämänLeipä-annos: siemenleipä, muna 

ll1.jpg

ll4.jpg

ll19.jpgll5.jpg

ll6.jpg

ll7.jpg

ll8.jpg

Paikka on erittäin lapsiystävällinen myös ihan tilankin puolesta. 

ll9.jpg

ll10.jpg

Lentävälautanen: tattaritortilla, pesto, feta, papu, kurkku, tomaatti, marinoitusipuli, salaatti, ituja, maapähkinäkastike, tomaattikastike

ll12.jpg

ll13.jpg

ll15.jpg

ll16.jpg

ll14.jpg

Kolmikko ravintolan takana: Sanja, Maija ja Riia

ll17.jpg

ll18.jpg

Viikolla tarjoillaan lounasta klo 11-15 ja lounasajan ulkopuolella paikka toimii enemmän kahvilana. Lounaslistalta löytyy keittoa ja salaattia sekä aivan ihanalta kuulostava Buddha Bowl, joka on siis kulhollinen raakaruokaa.

Tänne uudestaan ja usein!

 

-Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *