Likkojen Lenkki ja herkkuja

Mansen Muijat

 

Moro!

Nyt on Tampereen Likkojen Lenkki takana ja fiilikset on aikas hyvät! Jaksettiin juosta koko matka pienestä polvikipuilusta ja parista tulehtuneesta penikkalihaksesta huolimatta. Ja kivaa oli! 

Oli luvattu sateista ja kylmää ilmaa, mutta yllätykseksemme olikin ihan tosi kiva juoksukeli. Tuuli oli aikas kova rantaviivaa pitkin juostessa, mutta se vaan viilensi välillä mukavasti eikä kyllä haitannu menoo yhtään.

 

 

Ei ehditty oikein keksiä mitään erikoisia asuja, joten päätettiin tehdä kevyet sotamaalaukset.

Porukka kattomassa Jonne Aaronia. Liikuntavaatteet on kyllä niin ihanan värikkäitä, että tää kansa näytti joltain ilmapallomereltä ylhäältä päin katsottuna.

Meilläkin oli värikästä päällä! Tässä ooteltiin alkulämmittelyn ja pitkän lenkin juoksijoiden starttia.

Mieli hyvä ja liikkeelle!

Oli mukava juosta isolla porukalla, vaikka alku olikin aika hidasta lönkyttelyä, kun ei pystynyt oikein ohittelemaan. Lopun muutaman kilometrin aikana ohiteltiinkin sitten minkä ehdittiin ja ihan lopussa otettiin vielä kunnon loppukiri ja lisättiin vauhtia! Yllätyttiin kyllä siitä, että pystyttiin juosta ja hölkätä koko matka. Muijat on viimeks hölkkäilly joskus viime vuonna, mutta ilmeisesti muukin treenaaminen vaikutti hyvään kestävyyteen. Ei ees pistäny!

Mukavat kalorit kulutettu lenkin aikana. Lenkki oli sykemittarin GPS:n mukaan jotain 9,22 kilometriä. Laitoin kellon päälle alkulämmittelyjumpan aikana jo, joten itse lenkkiin meiltä meni arviolta joku vähän alle tunti kymmenen minsaa, joka oli yllättävänkin hyvä aika. Ensimmäinen pari kilsaa kun oli aika hidasta lönköttelyä, kun oli ison porukan takana eikä voinu valita tahtia.

Lenkin jälkeen fiilis hyvä! Pieni venyttely, vähän kanasalaattia naamariin ja illan rientoihin valmistautuminen. Viralliset jatkot ois ollu Hullussa Porossa, mikä ei ois ollu huono sekään, mutta meidän makunystyrät kaipas palkinnoksi Inezin tapaksia.

Kaikki tapakset oli jälleen kerran aivan taivaallisia. Lista oli vaihtunut ja uutena yllärinä löydettiin huikee lammas tagine, joka vei aivan kielen mennessään. Lopuks tilattiin vielä korillinen leipää, että saatiin pyyhkiä kaikki lautaset liemistä ja kastikkeista puhtaiksi. Tapaksien kyytipoikana toimi sangria.

Jälkkäriks churrosit suklaakastikkeella ja valkosuklaa-chilipaprikapiirakka. Kaikki oli ihanaa. Piirakka toimi myös niin, että otettiin siihenkin vähän tuota suklaakastiketta toisesta annoksesta. Nam!

Eilinen juoksu tuntuu vielä pikkasen jaloissa, mutta muijilla onkin jo katse seuraavissa haasteissa. Anna ajatteli osallistua Tampereen puolimaratoniin syyskuussa ja Annukka Extreme Run -tapahtumaan. Ensi viikolla Annukka menee treenaamaan vähän lisää TFW Tampereen salille, jonka tutustumiskerta vakuutti sen verran, että pakkohan sitä on sitten muutkin tunnit testata!

Leppoisaa sunnuntaita!

Muijat kuittaa.

Kommentit

tiiti
ite puin

Tuun morjestamaan tätäkin kautta, kun ollaan ihan samassa blogiportaalissa, eli morjesta vaan ja TFW-treeneissä nähdään :D

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Kiva ja morjesta vaan! Joo treeneissä nähdään!! :D

-Annukka

mansen kolli (Ei varmistettu)

Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä :D

Kommentoi