Lost In Music 2015 -festaripassien voittajat!

Moro!

Käytiin tänään fiilistelemässä tulevaa Lost In Music -festaria ja Musiikki & Media -tapahtumaa tuola Solo Sokos Hotel Tornissa. Juteltiin afterwork-hengessä tulevasta viikosta, keikosta sekä musiikkialan ja median ammattilaisille suunnatuista seminaareista, jonne Annukka taisi juuri myös lupautua panelistiksi. Hupsista.

lim5.jpg

Annukka.jpg

lim2.jpg

lim3.jpg

lim4.jpg

lima.jpg

 

Saatiin teille Lost In Musicin tuottajalta Emmiltä vielä muutamia hyviä tärppejä, joita kannattaa pitää silmällä. Emmi suositteli muun muassa seuraavia:

Jeremy Folderol // Ilves Bar & Night // torstai 15.10. klo 00.30

Tää 19-vuotias DJ aloitti uransa jo 13 vuotiaana! Jere oli kuulemma jo 11-vuotiaana ilmoittanut vanhemmilleen, että aikoo tulla isona maailman parhaaksi DJ:ksi ja tuottajaksi. On poika ainakin oikeilla jäljillä unelmansa toteuttamiseen.

https://www.youtube.com/embed/sLzcJO74fbA” width=”853″>

 

MursuSikari // Jack the Rooster // perjantai 16.10. klo 23.45

Tää hiphopahtavaa musiikkia soittava yhtye tuleekin Turusta. Bändi kehottaa nettisivuillaan tulemaan keikalle ja yrittämään lokeroida niitten musiikkia johonkin. Sinne siis! Vaikka tulevatkin Turusta…

 

Ja nyt sitten siihen tärkeinpään asiaan eli festaripassien voittajiin. Tällä kertaa onni suosi nimimerkkejä aneeve ja ClassyK. Muijat onnittelee! Tarkkailkaahan sähköpostianne!

Jos arpaonni ei nyt tällä kerralla lykästänyt niin eipä huolta, koska Lost In Musicin festaripassi on todella edullinen! Festaripassin saa opiskelijana hintaan 29,50 tai ilman opiskelijakorttia hintaan 39,50 eurolla. Aika pieni hinta kolmen päivän festarista, sadoista keikoista ja 14 tapahtumapaikasta. Ai niin ja siis jos oikeen halvalla haluu päästä niin sisäänpääsymaksuttomiakin keikkoja festareilla on Henry’s Pubissa, Artturissa, Bar Passionissa ja Paapan kapakassa. Nähdään siis ilman muuta keikoilla!

Muijat kuittaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *