Loud Silents -festaripassien voittajat ja menovinkit

Mansen Muijat

Moro!

 

Ihan ekana muijat haluis onnitella nimimerkkejä klumps ja Veiskis! Se olis nimittäin sellainen homma, että voititte juuri itsellenne festaripassit Loud Silents Festivaleille! Tarkkailkaapa sähköpostianne, koska sinne lävähtää lisää infoa tässä lähiaikoina.

 

Koska Loud Silentsit ei ole tänä viikonloppuna vaan 22.-24.4. niin laitetaan teille vähän menovinkkiä siitä mitä voi puuhata ennen sitä.

Meriteatteri on rantautunut taas kaupunkiin ja vierailee Teatteri Telakalla esityksellään Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu. Ainakin sunnuntain esitykseen on kuulemma vielä kourallinen lippuja jäljellä ja kannattaa noita muitakin päiviä vielä kysellä, koska kyseessä on mahtava esitys!

Esitykset:

Perjantaina 15.4. klo 19

Lauantaina 16.4. klo 14

Sunnuntaina 17.4. klo 14

Lippuhinnat: 26 € / 18 € / 13,50€. 

 

Tällä hetkellähän on käynnissä Tampere Biennale ja Biennalen perjantai- ja lauantai-illoissa Fonal Club I & II. Fonal Records täyttää siis 20 vuotta ja Klubilla esiintyy aivan törkeän kova kattaus levymerkin artisteja. Mukana mm. Eleanoora Rosenholm, Islaja ja Risto.

 Liput kustantaa 13/10 €.

 Käykääs lukasemassa Sami Sänpäkkilän haastattelu asian tiimoilta TÄSTÄ.

 

Lauantaina 16.4. olisi hyvät kirppisapajat tarjolla kun neljä ihanaa bloggarinaista laittaa myyntipöydät pystyyn INCH” farkkukaupan alakertaan. Samaan aikaan kaupassa hyviä tarjouksia!

Atomifest laskeutuu Yo-Talolle 15.-16.4. eli luvassa perjantaina ja lauantaina Atomirotan uutta tuotantoa. Perjantaina mukana myös Voimaryhmä, Rikoslaki, XES, ja lauantaina Hannibal, Pystyynkuolleet Hipit ja R-Syke. Viikonloppu Yo-Talolla tarjoilee siis kaikkea kivaa suomiräpin, skan ja punkin ystäville!

 

Sunnuntaina Minibaarissa on hautajaiset, jengi pukeutuu mustaan ja maailma näyttää ankeelta. Yksi Tampereen parhaista drinkkibaareista siis sulkee ovensa, mikä tulee olemaan aivan karmiva menetys Tampereelle. Minibaarin hautajaisissa levyjä soittavat DJ Juels ja DJ Stanislove, ja juomat lähtee halavalla.

RIP Minibaari <3 Meille tulee sua kova ikävä!

 

Tapahtumarikasta viikonloppua ja onnea vielä arvonnan voittajille!

- Muijat

Kommentoi