Luomua, tietty!

Mansen Muijat

Morjensta!

Päätettiin käydä tuon poitsun kanssa etsimässä Kauppahallista joku kiva ruokapaikka töiden jälkeen. Oon aina ajatellut Kauppahallia jotenkin vaan lounas paikkana, mutta kyllähän sieltä löytyi ihana ravintola, joka on arkisin peräti klo 18 asti auki. 

 

Kauniisti ja persoonallisesti sisustettu sekä luomu- kyltein varustettu  Ravintola LEO veti meitä heti puoleensa. Pysähdyimme kuuntelemaan kun kokki Vesa kertoi meille innoissaan tarjolla olevista annoksista ja olimme jo siinä vaiheessa aikas myytyjä.

Tilasimme molemmat poropastaa, jonka tuorepasta keitetään aina tilauksesta.  Tähän väliin voisin kertoa, että oon aivan pastahullu ja minua harmittaa, että Tampereelta ei hirvittävän hyvää pastaa monestakaan paikkaa saa. Ravintola LEO oli tässä poikkeus.  Poropasta maustekurkkumaisella lisällä oli pelkästään positiivinen yllätys. Harvoin mistään saa tuollaisia makuja ja noin täydellistä pastaa. Eli lyhyesti sanottuna tykättiin :)

Ruokajuomaksi valittiin luomuolutta ja luomusiideriä hyvästä valikoimasta.

 

Vesan vaimo saapui myös ravintolaan syömään ja he kertoivat meille kuinka ravintolan perustaminen ja ruuan laittaminen olivat aina olleet Vesan unelma.  Hän oli aikaisemmin työskennellyt toimistohommissa ja nyt toteuttanut tämän pitkäaikaisen unelmansa ja opiskellut kokiksi. Ravintolaa voikin sanoa todelliseksi perheravintolaksi sillä kaikilla perheenjäsenillä on sormensa sopassa. Pojat auttavat ruuan laitossa, tyttäret ovat olleen mukana sisustuksen sekä ilmeen suunnittelussa ja vaimo Niina huolehtii ravintolan ympäristövastuullisista valinnoista.

Tämän tarinan kuuleminen sai hyvän ruuan lisäksi toivomaan, että ihmiset löytäisivät tämän ravintolan. Hatunnosto unelmien seuraamisesta ja luomun Suomen mestaruudesta!

 

 

Ravintolasta löytyy myös hyllyn kokoinen minigalleria, jossa esitellään muotoilun tulevaisuuden lupauksia vaihtuvassa näyttelyssä. Tällä kertaa hyllyltä löytyi tytär Emman Katuni- tuoteperheen töitä. 

 

 

Ensi viikolla onkin luvassa sitten jännittäviä uutisia että stay tuned vaan!

 

Näkyy!

-Anna

Kommentit

Ayen (Ei varmistettu) http://www.facebook.com/Welukontu

Hei sama!
Olen käynyt siellä pariin otteeseen: ruoka on ollut kummallakin kerralla todella hyvää, palvelu hyvin ystävällistä ja hinnatkin kohdallaan.
Komppaan!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo! Ei ollu pahat hinnat! Ja tarkotuksena oli aluksi mennä ihan muualle, mutta onneksi löydettiin LEO. :)

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Kyä ommeinaa nätti paikka! Pitää varmaam mennä käymääm tällä viikolla. Ainaki hallisa, tuala tai Neljäsä vuorenajassa.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

No on kyä nätti! Sinne vaan Joonas Leoon! :)

Kommentoi