Mää Oon Mansen Muija -kasseja HUH!

Mansen Muijat

Moro!

Täälä muijat kuulkaa ihan sormet syyhyten oottaa huomista! Ja arvakkaa kuulkaa mitä! Me ollaan ideoitu teille jätkien kaa vähän spessukasseja ja alla onki kuvia, kun KRUNSKin äijät niitä väänsi tos yks päivä. Nää on ihan handmade ja only for u my friend for a very special price. Niitä on kahdenlaisii, toisessa lukee "krunsk <3 mansen muijat" ja toisessa lukee että "mää oon mansen muija". Yks laitetaan myös arvontaan. MANSE POP-UP ON JO HUOMENNA! 

 

Muikkarina vielä niin arvontaanhan on tulossa kaikilta merkeiltä (Krunsk, Uhana Design, Ludicrous sekä Grillin' Clothing) tuotteita. On pipoo, koruja, kännykkäpussi, kangaskasseja ja paitoja. Kantsii todellaki tulla meitä morjenstaan paikanpäälle 931 ravintolaan Kehräsaareen siinä aikavälillä klo 18-23 ja ostaa sekä tiirailla manselaista muatii mörkö huules! Ainni ja LE COOL tulee myös paikalle ja tuo kakkua, et jos ei mörkö maita niin kakku ny menee aina. Eli siis ny viimestään ne kaikki meibibeibit käy muuttamassa meidän eventtiin, että attending. Sulosoinnuista paikanpäällä vastaa DJ Mikado!

Arvakkaa muute, huomenna saattaa olla ratios Yle Tampereella kaks jännityksestä hiuka noloo muijaa tossa klo 8.40. Että aamuvirkut voi sitte koittaa olla sopivaan aikaan taajuuksilla jos ei löydy ittesuajeluvaistoo.

Mussukat! Huomenna nähään!

 

Kommentoi