Maka Sushi vei sydämen

Mansen Muijat

Moro!

Kävin viime viikolla paljon kehutussa Maka Sushi -ravintolassa. Maka Sushi löytyy osoitteesta Näsilinnankatu 30 ja niin tuun löytymään muuten minäki tästä eteenpäin tasaisin väliajoin. Helposti parasta sushia mitä oon saanut Suomessa.

Oli todella lämmin tunnelma heti ovesta sisään astuttaessa ja asiakaspalvelu oli todella hauskaa, ystävällistä ja siis ihan parasta kaikin puolin.

Misokeitto oli ylläri. En oo yleensä ihan hirveesti syttynyt misokeittoon, koska se on mun mielestä maistunut märiltä sukilta (vaikka niitä en oo kyllä maistanu..). Tämä keitto oli maukasta ja itselisättävästä chilistä sai multa ja mieheltä ison plussan!

Me tilattiin Dragon ja California -makisetit ja sitten tietenkin ihan perus lohinigireitä.

Lohinigirit on niin yksinkertaisia, mutta niin vaikeita. Lohinigireissä ei voi valehdella yhtään. Jos ne ei toimi, ei mikään voi ravintolassa olla hyvää. Jos lohi ei maistu tuoreelta, on jotenkin sitkeää, riisi liian mautonta tai koostumukseltaan väärää niin voi jo tietää, että muitakaan ruokia ei oo tehty hyvin tai tuoreista raaka-aineista. Ja siis nää oli ihan parhaat lohnigirit! Hyvä pojat! Riisi oli aivan loistavaa ja lohi suli suussa eikä ollu mitään jääkaappikylmää. Täydellistä! Kun söi yhen tälläsen alkuun voi jo tietää, että makitkin tulee olemaan loistavia, ja olihan ne.

Ihastuttiin tähän dragoniin aivan täysin! Dragonissa on friteerattua rapua, ankeriasta, avokadoa, majoneesia, teryakikastiketta ja japanilaista maustesekoitusta. Niin hyvää! Tästä tuli suosikki heittämällä.

California toimii aina ja toimi loistavasti tälläkin kertaa. Näissä oli rapua, avokadoa, majoneesia ja pinnalla seesaminsiemeniä. Nam!

 

 

Mies antaa myös peukut ylös ja kehui parhaiksi susheiksi, mitä oli maistanut.

Maka Sushista saa kaikkee otettua myös mukaan, mikä onkin hyvä tulevaisuutta ajatellen sillä pienen toimitilan vuoksi uskon, että pian sielä ei oo ikinä enää istumatilaa kun astuu sisälle! Apua!

Nyt nälkäisenä nukkumaan. Mukavaa viikonlopetusta ja -aloitusta!

- Annukka

Kommentit

Joonas Mansesta (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Oi vitsi! Mä otin vaan sen 12 palan lajitelman. Ens kerralla pakko vetää tommonen Dragon kans, ja samaa mieltä, kyllä meni kärkisijoille, vaikka en (vielä) ihan 100% varma ollu, et oliko tasoissa Umamin kanssa!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Mikäs toi Umami on? Sielä en oo vielä käynykään! 

- Annukka

Riika V.
Koti Kumpulassa

Me haettiin sieltä kans mukaan ja oli ihan törkeen hyvää! Niin tuoretta ja puhdasta. Täältäkin suunnataan sinne uudestaan ihan varmasti!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo se kyllä koukutti heti ekasta kerrasta lähtien! :)

- Annukka

Kommentoi