Mamut kokkaa tykimmin pt. 3 – Sushi & beyond
Morjentes!
Kävästiin kaverini Anjan kanssa sunnuntaina Ravintola 931:ssa Kehräsaaressa Tampere Food Clubin Mamut kokkaa tykimmin pt. 3 –tapahtumassa. Nyt vihdoin ja viimein paikalle asti päästiin, kun on ollut tarkoitus jo aiemmin ja tuli missattua ne kaksi ensimmäistä. Ensimmäisessähän maisteltiin jambalayaa ja toisessa maahanmuuttajat kokkailivat israelilaisia hummussettejä.
Tämänpäiväisten sushikokemusten jälkeen voi sanoa, että harmittaa, jos taso on ollut näin hämmästyttävän päräyttävää! Sushit olivat nimittäin jotain muuta kuin pelkkää levää, kalaa ja kurkkua vaan makuja oli yhdistelty uudella ja mielenkiintoisella tavalla, mutta kuitenkaan rullissa ei oltu jääty turhaan kikkailemaan. Anjakin tokaisi, että majoneesi näissä rullissa muiden makujen seassa oli suorastaan tuhmaa, joka Anjan kielellä tarkottaisi jotakuinkin, että kyseessä oli syntisen hyvää ruokaa. Sashimilusikalliset olivat myös aivan taivaallisia, siinä kastikkeessa olisi voinut vaikka kylpeä.
Rainbow maki
Sashimi
Dragon maki
Samu Karvonen ja Diego Gallardo
Santerin ja Samin soittamat levyt olivat syömisen ohella yksi mausteista! Tunnelma oli mukavan rento eikä tapahtuman suuresta suosiosta johtuva odottelukaan tuntunut ikävältä. Nälkäisimmätkin asiakkaat käänsivät suupielensä takaisin ylöspäin, kun pääsivät viimein maistamaan näitä sushiannoksia.
Odotamme innolla mitä ensi vuoden Mamut kokkaa tykimmin tuovat tullessaan. Odotukset on nyt nimittäin korkealla!
Nägyy!
-Anna