Mamut kokkaa tykimmin pt. 3 – Sushi & beyond

Morjentes!

 

Kävästiin kaverini Anjan kanssa sunnuntaina Ravintola 931:ssa Kehräsaaressa Tampere Food Clubin Mamut kokkaa tykimmin pt. 3 –tapahtumassa. Nyt vihdoin ja viimein paikalle asti päästiin, kun on ollut tarkoitus jo aiemmin ja tuli missattua ne kaksi ensimmäistä. Ensimmäisessähän maisteltiin jambalayaa ja toisessa maahanmuuttajat kokkailivat israelilaisia hummussettejä. 

 

s1.jpg

s2.jpg

s3.jpg

s8.jpg

 

Tämänpäiväisten sushikokemusten jälkeen voi sanoa, että harmittaa, jos taso on ollut näin hämmästyttävän päräyttävää! Sushit olivat nimittäin jotain muuta kuin pelkkää levää, kalaa ja kurkkua vaan makuja oli yhdistelty uudella ja mielenkiintoisella tavalla, mutta kuitenkaan rullissa ei oltu jääty turhaan kikkailemaan. Anjakin tokaisi, että majoneesi näissä rullissa muiden makujen seassa oli suorastaan tuhmaa, joka Anjan kielellä tarkottaisi jotakuinkin, että kyseessä oli syntisen hyvää ruokaa. Sashimilusikalliset olivat myös aivan taivaallisia, siinä kastikkeessa olisi voinut vaikka kylpeä. 

 

s5.jpg

Rainbow maki

s4.jpg

Sashimi

s6.jpg

Dragon maki

s9.jpg

Samu Karvonen ja Diego Gallardo

s7.jpg

 

Santerin ja Samin soittamat levyt olivat syömisen ohella yksi mausteista! Tunnelma oli mukavan rento eikä tapahtuman suuresta suosiosta johtuva odottelukaan tuntunut ikävältä. Nälkäisimmätkin asiakkaat käänsivät suupielensä takaisin ylöspäin, kun pääsivät viimein maistamaan näitä sushiannoksia.  

Odotamme innolla mitä ensi vuoden Mamut kokkaa tykimmin tuovat tullessaan. Odotukset on nyt nimittäin korkealla!

 

 

Nägyy!

-Anna

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *