MANSE POP-UPin aamu

Mansen Muijat

Moro!

Muijat heräs tähän päivään ilosena ja jännittyneenä. Ekana oli vuorossa Yle Tampereen radiohaastattelu ja vastoin kaikkia odotuksia, se meniki kohtuu hyvin. Tietty sen jälkeen ny olis sillai, että vitsi ku ois pitäny sanoo näin ja noin. 

Alla kuvia laukontorista ja näkyy siellä tän illan tapahtumapaikka, Kehräsaarikin! Aamu oli niin nätti, että vaikka olikin kiire ja kävely oli aika haipakkata, niin kyllä ny pari kuvaa ehtii siinä aina napata! Hyvä muuten ku just radiossa juontaja Jyrki Hakanen meitä kehui blogin hienoista kuvista, niin heti pamahtaa tällänen iLuurilla otettujen kuvien postaus. No, välillä näitäki! Ja tää oli tällänen extempore fiilistely, joka keksittiin tossa aamupalalla Linkosuo Siilinkarissa, että laitetaan tänne ny.

Oli niin ihana tuottaja tuola Yle Tampereella! Kysy meiltä, että halutaanko kahvia. Oltiin kummatki sillai, että ei ny välttämättä, kun ollaan tästä menossa aamupalalle. Sitten se lähti kiikuttamaan tarjotinta pois pöydästä, toinen juontaja joka siinä istui, kysyi "Mihin sää niitä viet?" ja se vastas "No ei noi otakkaa mitään...". Me hellyttiin ihan täysin, kyllähän me ny otetaan ku sä oot meitä varte noin ihanasti laittanu! Niin hellu tarjotin ja kaikki!

Haastis meni siis kohtuullisesti ja sen jälkeen tosiaan mentiin sinne aamupalalle.

Toi Siilinkarin aamupala on ollu aina ihan hullun hyvä hinta-laatusuhteeltaan, ku siä on vaiks mitä ja 8e maksaa. No nyt tultiin ilmeisesti vähän huonoon hetkeen, ku aikalailla kaikki oli lopussa ja vähä nahistunutta. Näin tällä kertaa, mut muuten kyllä iso peukku tälle aamupalalle. Ja kuoharit otettiin tän päivän ja illan kunniaks. Kylhän ne ny klo 9 on ihan hyvä ottaa.

Nähään illalla MANSE POP-UPissa 931 ravintolassa!!

Muijat kuittaa.

Kommentit

aannukka

Taidan kommentoida ekaa kertaa teille, vaikka oon lukenu teitä jo jonkin aikaa... mut siis moi, Annukka täällä!

Mua harmittaa ihan hirveästi, etten pääsekään teidän pop-upiin tänään, mutta kauheasti tsemppiä ja kivaa iltaa. Ihan huikea idis tuo!! Toivottavasti pidätte joskus toistekin tällaset häppeningit, et mäkin pääsen mukaan. :-) 

Tämä blogi on kyllä hirmuisen kiva, ja oon saanut paljon kivoja Tampere-vinkkejä täältä! Bf kun asuu siellä, niin tulee siksi tosi paljon hengailtua Manses. Et kiitti nääs! 

aannukka

Nii ja ps. kivaa, kun mulla on kaima! Meitä Annukkoja on niin harvassa. :-*

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Heippa!

Voi harmi, kun et päässyt eilen! Ja joo, kyllä me tullaan järkkäämään vielä kaikennäköistä kivaa jatkossakin. Sinne sitten! Ja kiva kun kommentoit <3

Terkuin, Annukka :)

Kommentoi