Masussa synttäribrunssilla

Mansen Muijat

Morjensta!

 

No niinhän siinä sitten kävi niinkun tuppaa käymään joka vuosi, että meikäläinen täytti vuosia!

Käytiin sitten poitsun kanssa vähän juhlistamassa tätä tapahtumaa Välimäen Hanssin Hämeenkadulla sijaitsevassa Masussa

Masusta saa aasialaista ruokaa ja sunnuntaisin siellä on myös brunssi, jossa siis kävimme. Brunssilla on hintaa 29€ joten ainakin minun budjettiin se sopii parhaiten juurikin tälleen merkkipäivinä.

 

 

Tarjolla oli salaatteja, sushia, lämpimiä ruokia ja jälkkäreitä. Kaikki erittäin hyvän makuisia! Täällä tekisi kyllä mieli käydä useamminkin. Pitihän siinä sitten juhlan kunniaksi ottaa myös lasillinen kuplivaa. 

 

 

Brunssilla on useampi kattaus ja me ainankin varattiin pöytä etukäteen, koska olin kuullut, että jotkut kattauksista voivat mennä täyteen.

Masusta saa myös mahtavia drinkkejä. Joten kantsii mennä joku ilta niitäkin vaan maistelemaan. Kylkeen voi tietysti tilata myös jotain herkullista naposteltavaa.

 

-Anna 

Kommentit

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Kyä meinaam hyvältä näyttää! On pitäny käydä ittekkin tualla brunssilla, mut itte asiassa justiinsa noita rinksuja viime aikoina enemmän miättiny, kun kelasin että ei Tampereella oikeen tommosia rinkkipaareja oo mitä ny tuala Hesoissa. Tää on lähimpänä.

Ja onnee ny tälläi jälkeenpäin!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Anna on ny Romaniassa, mutta sen miältä lämmittää varmasti nää onnittelut! Nii ja hei Jonttu, kuule tänään illalla tulossa mun tarinointia Minibaarista, sitä ei kyä pysty drinkkibaarikategoriasta sivuuttaa! Oisko mansen ainut laatuaan?

-Annukka

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Kiitos Joonas! Ja terkkuja tosiaan täältä Romaniasta! <3

-Anna

 

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

No hei hianoo! Varonny ettei mikkään verenimijät sitten kuppaa sua siälä! :)

Kommentoi