Menoja ja vinkkejä

Mansen Muijat

Moro!

Taas on viikonloppuna vaikka mitä tapahtumaa tiedossa! Niin paljon jopa, että ehkä joutuu valinnanvaikeuden edessä vaan käpertymään sikiöasentoon kotona pöydän alle.

 

Kaikkihan tietää, että Freedom Festivalia juhlitaan heinäkuussa, mutta esimakua voi hankkia jo perjantaina ja lauantaina (13-14.5.2016) Yo-talolta. Silloin siis luvassa Freedom Festival –ennakkoklubi! Mahtavia esiintyjiä ja festarilippujen myyntiä luvassa.

 

Museoiden yötä vietetään taas Tampereella lauantaina 14.5. 10€ rannekkeella pääsee kiertelemään kaikki mukana olevat 23 kohdetta, elikkä ihan hyvä diili. 

 

Jos museot ei lähde, niin Varjobaarissa olisi luvassa musiikkia! Muijat suosittelee tutustumaan erityisesti Laulu-ja soitinyhtye Huoraan. Löytyy esim. Spotifystä.

 

Desingn On Tampereen Designtorin keväässä on tänä vuonna mukana 68 muotoilualan yritystä ympäri Suomea. Pakkahuoneelle on sunnuntaina ilmainen sisäänpääsy hypistelemään kaikkia niitä ihania tuotteita. Designtori on myös kutsunut Street Food Carnivalin paikalle lauantaiksi ja sunnuntaiksi Tullikamarin aukiolle. Että nam! 

 

Kädentaitoa on tarjolla myös sunnuntaina 15.5. Tallipihan Kevätriehassa.

Muijat kuittaa!

Kommentoi