Menovinkit

Mansen Muijat

Moro!

Taas on luvassa menovinkkejä tuleville päiville.

Lauantaina 9.5. Vapriikissa järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun muotinäytös Aurelia. Vaatemuotoilun toisen vuoden opiskelijoiden muotinäytösprojekti järjestetään nyt neljättä kertaa ja tänä vuonna teemana on Past Modern. Kevät/kesä-mallistojen vaikutteita on siis haettu Suomen historiasta ja ne on tuotu tähän päivään pitäen mielessä zero waste-suunnittelun.

Ovet aukeavat siis klo 18.00 ja itse näytös alkaa puoli tuntia myöhemmin.

Jos haluaa varmistaa paikan näytökseen kannattaa ilmainen lippu hankkia etukäteen tästä.

Tapahtumaan pääsee Facebookissa tästä.

 

Seuraavina päivinä on luvassa myös pari kirppistapahtumaa.

Torstaina 7.5. Tampereen Yliopistolla järkättävään Second Hand Day tapahtumaan voitte käydä tutustumassa LE COOL Tampereen sivuilla tästä.

Ihana Forget-Me-Not muutti tällä viikolla kahvila Oopsy Daisyn tiloihin ja keskiviikosta lauantaihin Aleksanterinkadulla myydään kahvilan tavaroita kirppishengessä. Kahvilan lopulliset jäähyväisbakkanaalit ovat luvassa sitten lauantai-iltana musisoinnin kera.

Tapahtumaan pääsette Facessa tästä.

Tampereen Yliopiston Teatterimontussa esitellään lauantaina 9.5. uuden sukupolven teatterilauluja.

”Minun kuljeksiva elämäni -lauluillan laulut kertovat väkeviä tarinoita levottomista naisista, jotka seilaavat maailman meriä, joutuvat suljetuksi Seilin mielisairaalasaarelle ja lähtevät lipettiin aamun ensimmäisellä metrolla. Loppuuko haavan havina koskaan?”

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja pääsette katselemaan sitä Facebookissa tästä.

 

 

Maanantaina 11.5. pyörähtää Jack The Roosterissa taas käyntiin maanantaiset Reggaeta & Makkaraa-iltamat. Tarjolla on siis nimen mukaiseti makkaraa suoraan grillistä reggaen soidessa taustalla. Toivottavasti aurinko paistaa!

Tapahtumaan pääsette Facessa tästä.

 

 

Tampere se on taas täynnä kaikkee kivaa tekemistä, mutta tärkein tapahtuma tänä viikonloppuna on luonnollisesti äitienpäivä! Jos on vahingossa päässyt unohtumaan.

 

Muijat kuittaa!

Kommentoi