Menovinkkejä

Mansen Muijat

Morjentes!

Jos on viikonlopun suunnitelmat vielä auki niin täältä pesee!

Lauantaina 10.9. kajahtaa Herwoodissa kun Hervanta Rock järkätään ekaa kertaa. Esiintyjinä tapahtumassa on mm. Pelle Miljoona United Feat Andy McCoy, Juju, Atomirotta, Pystyyn kuolleet hipit ja Egotrippi. Päivätapahtumassa voi käydä vaikka kattelemassa Känkkäränkkä Showta. Eli kaikkee löytyy Hervannan vapaa-aikakeskuksesta!

Käykäähän kattelee tarkemmat speksit TÄSTÄ.

 

Jos palataan vielä perjantaihin 9.9. niin näyttäisi olevan vielä Tampere-talolle lippuja jäljellä Kivi, Vesterinen & sakset –showhun. Eli kaksi miestä ja stand uppia siellä luvassa!

Lippuja pääsee ostelemaan TÄSTÄ.

Jos jäi saunavuoro välistä niin ei kuulkaa hätää! Lauantaina Pispalassa, Tahmelan rannan ihanalla Kurpitsatalolla järkätään Saunafestivaali. Luvassa siis erilaisten piensaunojen testailua, ruokaa ja musiikkia. Aika mukavalta syksypuuhalta kuulostaa tämä!

Lisää infoa Facebookissa TÄSTÄ.

Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa Vinttitangot kun Lompanlinna ja Maailmantango-festivaali on yhdessä koonnut yhteen kasan mahtavia esiintyjiä. Lauantaina esiintyy mm. Jukka Nousiainen yhtyeineen ja sunnuntaina olisi luvassa oikein kunnon tanssit. Kaikki on kuulemma tervetulleita ikään, säätyyn tai kengänkokoon katsomatta eli mekin päästäis!

Tarkemmat tiedot TÄSTÄ.

Sitten vielä vähän näyttelyvinkkiä, jos ootte jo käynyt kattelemassa sitä isoa ja pelottavaa vauvaveistosta.

Eli Hirvitalolla käsitellään yhteiskuntamme ilmiöitä kolmen mahtavan taiteilijan voimin. Henriikka Pölläsen, Tero Silverin ja Matti Vilppulan yhteisnäyttelyssä skaala on laaja: ”Rappioromantiikasta keskiluokkaisen kodin takanreunuksen koriste-esineisiin, installaatioiden ja veistoksien kautta.”

Sinne siis ja lisää tietoa katselemaan TÄNNE.

 

 

Nägyy kaupungilla!

-Muijat

Kommentoi