Menovinkkejä - Leffaa, blogikirppistä ja teatteria

Mansen Muijat

Moro!

Käytiin leffassa kattomassa uusi elokuva Tale of Tales ja oli kyllä niin viihdyttävä, että tuli mieleen vinkata teillekin siitä ja muutamasta muustakin tän viikonlopun menosta. Tässäpä teille vähän menovinkkejä siis pitkästä aikaa!

 

Käytiin siis maanantaina Cinemansen kutsumana katsastamassa uusi Tale of Tales- elokuva. Ja muijathan tykkäs!

Elokuva nivoo yhteen kolme Giambattista Basilen satua ja pitää kyllä katsojan otteessaan ihan loppuun asti. Harvoinpa tulee naurettua, pelättyä, kauhistuttua ja iloittua yhden elokuvan aikana noin paljon. Elokuvan jokainen tarina oli mielenkiintoinen ja elokuvan loputtua tuntui, että vieläkin pidemmälle olisi halunnut tietää kuinka hahmojen oikein käy.

 

 

Torstaina 8.10. saa Teatteri Telakalla ensi-iltansa Antti Haikkalan uusin näytelmä nimeltä Kohta.

Esitykset:

To 8.10. (ensi-ilta)/ La 10.10./ Ti 20.10./ To 22.10./

Pe 23.10./ Ke 28.10./ To 29.10./ La 7.11./

Ke 11.11./ To 12.11./ Ti 17.11./ Ke 18.11./ To 19.11./

Ke 25.11./ To 26.11.

 

Liput 13,5 / 18 / 26 €

Kesto n. 1 h 45 minuuttia.

Ei väliaikaa.

Tampereen Aleksis Kiven katu on täynnä erilaisia putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, jotka ovat nyt päättäneet keksiä sopivasti Aleksis Kiven päivänä 10.10. asiakkailleen nimikkopäivänsä kunniaksi kaikenmoista mukavaa. Putiikit ovat poikkeuksellisesti auki klo 18 saakka ja kahvilat sekä ravintolat tietysti vielä pidempään. Luvassa erilaisia tarjouksia ja ohjelmaa, joista kannattaa pitää itsensä informoituna esimerkiksi tutkimalla tapahtuman Facebook-sivuja TÄÄLLÄ.

Väinö Linnan aukiolla sijaitsevassa Galleria Bertelissä kokoontuu sunnuntaina 11. lokakuuta klo 11 eteenpäin kaikki hyviä löytöjä hamuilevat, kun bloggaajat tuovat myyntiin vaatteita ja erilaisia aarteitaan. Bloggaajien lisäksi blogikirppiksellä on myös neljä tamperelaista designyritystä: Nouki, Designverstas Omana, OMAshop ja Salmiak Studio.

Ja ei muuta kun shoppailemaan!

Loppuun vielä muistutettava, että käykää ihmeessä osallistumassa vielä edellisen postauksen arvontaan, jossa palkintona festaripasseja Lost In Music kaupunkifestareille!

 

Muijat kuittaa.

Kommentit

Moro-fani (Ei varmistettu)

Kiitosta hei tiedosta Mansen Muijat! Täältä löytyy lisää menovinkkejä ja jopa jotain rakentavaa informaatiota niistä menoista :) http://aamulehti.menoinfo.fi/

Kommentoi