Menovinkkiä, menovinkkiä!

Mansen Muijat

Morjensta!

Tässäpä taas meidän menovinkit seuraaville päiville.

 

 

Keidas by Lumo, tuo ihana luonnonkosmetiikkaputiikki ja kampaamo Aleksanterinkadulla, järkkää tiistaina 15. päivä ystävämyynnin liikkeessään. Mukana menossa on myös tamperelaisia luonnonkosmeetiikan maahantuojia. Kahdelta alkavassa tapahtumassa luvassa siis hyviä tarjouksia, pientä purtavaa ja livemusiikkia. Jos on ongelmia joululahjojen suhteen, niin veikkaan, että täältä niitä löytyy helposti kavereille ja luonnollisesti myös itselle.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

 

Ja lahjoista puheen ollen! Nyt on tehty persoonallisten lahjojen ostaminen niin helpoksi, että huh! Lauantaina ja sunnuntain (12. & 13.12.) Pakkahuoneella ja Klubilla järjestettävälle Designtorille on kerätty 76 suunnittelijaa ja muotoilualan yrittää saman katon alle. Ja sisäänhän pääsee ihan ilmaiseksi. Mukana on myös paljon Muijien suosikkeja kuten Uhana, Grillin’, Forget-Me-Not ja Kenkäpaja Pihka. Ihan vaan niinku pintaraapaisuna. Tori avoinna molempina päivinä klo 11-17.

Ja Faceen pääsee tästä.

 

 

Näyttäisi siltä, ettei tuolta Tullikamarin huudeilta tarvitsi hirveästi viikonlopun aikana liikkua pois, koska lauantaina 12.12. Klubilla on tarjolla Hang The DJ –pikkujouluspessu vol. 2.

Dj:nä Antti H & Sami + vierailevana tähtenä dj Skenikswee + vj Greendanger

Liput: 6€ (ilmainen sisäänpääsy klo 22-23)

 

Tapahtumaan Facessa tästä.

 

 

Sunnuntaina, eli 13. päivä, mamut kokkaa taas tykimmin Ravintola 931:ssä Kehräsaaressa. Tässä kertaa luvassa onkin sushia! Tarjolla on sekä perinteisempää että modernia sushia ja sashimia, joita Diego Gallardo ja Samu Karvonen loihtivat harjaantuneilla kätösillään. Annokset maksaa 10€ ja tapahtuman alkaa klo 14. Dj:nä toimivat arvon herrat  Santeri ja Sami Sänpäkkilä. Suosittellaan, että käytte katsomassa tapahtuman Facebook-eventistä kuvia siitä mitä on tarjolla. Eipä näytä kuin pikkasen hyvältä!

 

 

Näkyy siellä!

- Muijat

Kommentoi