Mistä löytyy #tampereenparasburgeri ?

Mansen Muijat

Morjes!

Nythän eletään burgereiden kulta-aikaa, minkä vuoksi muijat kävi Chef Santerin ja Mr Willyn kanssa maistelemassa ja etsimässä Tampereen parasta burgeria Moron ja Tampere Food Clubin käyntiin polkaiseman burgerimetsästyksen tiimoilta.

Käytiin testaamassa yhdeksän ravintolan bursat ja katsomassa, että miten ne hampparit oikein syntyy. Tässä alla videot meidän muutamista visiiteistä.

Moro-lehden sivuilla on katsottavissa jo kaikki yhdeksän videota, ja siellä on käynnissä myös äänestys, jossa lukijat voivat äänestää omasta mielestään Tampereen parasta burgeria. Äänestykseen voi ehdottaa myös burgerin jostain muusta ravintolasta, jossa me ei tällä kerralla käyty visiitillä.

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan hampparilahjakortteja ehdolla oleviin ravintoloihin, joten nyt kantsii käydä osallistumassa! 

Äänestys ja burgeriehdokkaat TÄÄLLÄÄänestys päättyy 24.4. sunnuntaina, mutta keskustelu ja väittely sosiaalisessa mediassa jatkukoon hamaan loppuun asti tunnisteella #tampereenparasburgeri!

-Muijat

Kommentoi