Mitä tehdä ystävänpäivänä Tampereella?

Mansen Muijat

Moro!

Näin ystävänpäivän kunniaks aateltiin antaa teille pari vinkkiä, että mitä sitä vois oikein tehdä lauantaina. Ravintoloitahan ensinnäki on paljo hyviä, jonne voi vaiks mennä treffeille: Masu Asian Bistro, Salud, 2h+k, Izakaya Nomu, mutta saatiin vähän sisäpiirin tietoa, että aika monessa mestassa pöytävaraukset täynnä. Joten jos melkeinpä ihan mihin vaan ravintolaan halajaa lauantaina niin puhelin käteen ja vähä pikkasen nopsaa!

Mut täs vähän muuta hauskaa tekemistä...

 

DesignOnTampere järjestää Sydänystäväsuunnistuksen ystävänpäivän ja uuden DesignOnTampere kartan julkaisun kunniaksi:

 “Mukaan tarvitset 2015 DesignOnTampere karttasi

 Kenkäpaja Pihka, Forget-Me-Not, Lina, Design Boulevard, Tallipiha, Onnela Design, Runsaudensarvi, Super Mukava, Ateljeekatu

Kierrä putiikkeja bongaten liikkeen tuotteista muodostettuja sydänkuvioita -> saat putiikista sydänmerkin. Kerää 4 sydänmerkkiä ja olet mukana arvonnoissa.

Jokainen sydänsuunnistuksen putiikki arpoo palkinnon kyseiseen liikkeeseen äänestyslipukkeensa palauttaneiden kesken. Lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 100 € lahjakortti voittajan valitsemaan sydänsuunnistus putiikkiin.”

Tapahtuman Facebookkiin pääset tästä.

 

Pispalassa sijaitseva Galleria & Kahvila DADA tarjoilee puolestaan ystävänpäivänä musiikkia ja runoja:

”Dada juhlistaa ystävänpäivää!

Musiikillista antia meille tarjoilee Erno Kettunen, Sonja Sinivuori ja Julius. Lisäksi saamme nauttia Jussi-Pekka Aaltosen runoista.

JULIUS LAITALA on itseoppinut ja riippumaton pianotaiteilija, jonka sävellyksissä yhdistyvät erilaiset tyylit ja vuosisadat tunteikkaina, ajatuksia herättävinä kudelmina.

JUSSI-PEKKA AALTONEN opiskelee suomen kieltä Tampereen yliopistossa ja valmistelee runokirjaa kuvataiteilija Mira Heijan kanssa. Herkkusuille on tarjolla tietenkin Dadan kahvilatuotteita, muun muassa leivonnaisia ja raakasuklaata.

 Tule viettämään lauantai-iltaa lämpimissä tunnelmissa!”

Tapahtuman Facebookkiin pääsette tästä.

 

 

 

Bar K:ssa julistetaan rakkauden ilosanomaan "Love is 4 Everyone"- megapartyjen merkeissä. Tapahtuman Facebookkiin pääset tästä.

 

 

Tampereen LECOOLista bongattiin vielä Mannan ja Aino Vennan yhteiskeikka, joka on Tampere-talolla lauantaina. Keikka alkaa klo 18.00, joten musiikillisen nautinnon jälkeen ehtii siis vielä mainiosti jatkamaan iltaa Tampereen yössä vaikka syöpöttelemällä tai juopottelemalla.

 

Muijien viikonloppu menee ystävänpäivästä huolimatta erillään, mut onneks vietettiin viime viikonloppuna paljo laatuaikaa. Anna menee lauantaina intuitiiviseen parannushoitoon, kattoo Muumit Rivieralla ja tekee tyynyistä linnoituksen. Annukka menee katsomaan jo etukäteen kriitikoiden haukkuman Fifty Shades of Grey -elokuvan tyttöporukalla ja koittaa päästä johonkin ravitsemusliikkeeseen sen jälkeen syömään jos vaan mahtuu.

Ihanaa viikonloppua!

Muijat kuittaa.

Kommentit

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu)

Yks vinkki olis kans viä, kummeinaam Niagarassa pääsee kaks leffaan yhren hinnalla lavvantaina!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Kiitti vinkistä Joonas! :)

 

-Anna

Kommentoi