Mokkamestareilla kaffella

Mansen Muijat

Morjensta!

 

On tuo lahjojen ostaminen sen verran rankkaa hommaa, että päätettiin käydä Jennyn kanssa huilimassa välillä Mokkamestareiden kahvilassa Verkatehtaankadulla. Tällä tamperelaisella paahtimolla on kuulemma ollut aikaisemminkin kahvila näillä huudeilla. Mokkamestareiden kahvia ja teetä on myynnissä monessakin paikkaa, mutta ihanaa, että ovat päättäneet avata kahvilan uudestaan.

 

 

 

 

Kivijalkaliike yhdistää myymälän ja kahvilan. Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja teetä vinyyliltä soivan musiikin tahdissa. Mukaan voi sitten valita irtoteetä todella monesta vaihtoehdosta, kahvia papuina tai tuoreeltaan jauhettuna sekä kuppeja, teepannuja ja muita tarvikkeita niiden nauttimiseen. Täältä löytyy muuten aivan varmasti jotain jokaisen makuun.

 

 

 

 

 

Jenny otti vihreää luomuteetä, jossa oli makuna limeä ja inkivääriä. Ite otin kupin joulukahvia ja sen seuraksi suklaisen kakunpalan.

Oon jo kauan halunnu tuollaista valurautaista teepannua ja nyt sellainen sitten lähti mukaan ja teetä kylkeen tietysti. Pitäähän sitä itellekin joululahja ostaa. Kai ny!

 

 

Nägyy!

- Anna

Kommentit

Mocca Master (Ei varmistettu)

Saitteko alennusta vai jouduitteko maksaan ekstraa kun räpsitte noita kuvianne tuolla :D

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Ihan normaalin hinnan maksoin ja kaikille jäi hyvä mieli. Ihanaa uutta vuotta Mocca Masterillekin! :)

Kommentoi