Morjensta Circus Ruska Festivaaleilta!

Mansen Muijat

Aurinko laskee ja valot syttyvät sirkustelttoihin. Isosta valko-punaisesta teltasta kuuluu rauhallista haitarimusiikkia. Olenko matkannut vanhaan Ranskaan? Ei... kyllä tää on vielä nykypäivän Eteläpuisto ja paikkana Tampere!

Niinkun Annukka jo mainitsikin mää vietän tämän viikonlopun Circus Ruska Festivaaleilla.

Itsellenihän Tampereen Manseen eli Mansesteriin liittyy sirkus hyvin olennaisena osana. Minustahan ei sirkusartistia sulavine liikkeineni ja venymätaitoineni saisi tehtyä millään, mutta olen ollut mukana Sorin Sirkuksen ja Circus Ruskan tuotantopuolen meiningeissä jo monta vuotta. Joten tottakai minut löytää näiden festarien lippuluukulta tälläkin kertaa.

 

Pääsin eilen näkemään Cirque Aïtalin esityksen ”Pour le meilleur et pour le pire” eli ”Puurlömeilörepuurlöpir”. Manseksi käännettynä ”Myötä- ja vastamäessä”. Tippahan siellä taas linssiin tirahti. Esitykseen oli saatu kiteytettyä parisuhteen tunteiden skaala täydellisesti; välillä itketti, välillä nauratti ja välillä sydän oli pakahtua. Jos sunnuntaina pääsisi vielä Nuutisen Janin esitystä kurkkaamaan niin olis aikas mahtia.

Että tsek tis out: Circus Ruska Festival

 

 

 

Pelkkää lovee,

-Anna

Kommentoi