Muijat Goes Festival // Blockfest

Mansen Muijat

Moro!

Blockfestit oli ja meni ja huhhuh mitkä pirskeet. Aurinko helli festarikansaa koko viikon ja porukkaa oli ku pipoo! Tässä muutama otos muijien seikkailuista.

TareBrush 

Ruplan kojulta löyty vaatetta ja kahvia.

 

 

Vip- ja exclusive-alueiden ruuista vastasi Masu Asian Bistro ja siellä paikanpäällä kokkailevat Hans Välimäki ja Akseli Herlevi tekivät todella makosat iltapalat. Sushi oli todella hyvää ja ramen ehti parempiin suihin ennen ku sitä ehti edes kuvata. Ramen oli jälleen kerran niin upee makuelämys (saman tyylinen kuin Välimäen pop-up -ravintolassa taannoin), että sitä ei meinaa ihminen oikein käsittääkään miten niin maistuva liemi oikein syntyy. Sitä on pakko saada pian uudelleen! Katottiin, että Masun listalla oli joku Ramen-keitto ja todella toivotaan, että se on se sama, koska siihen jäi himo!

 

Jumalauta että oli muuten Atomirotta jälleen kerran kova! Huhhuh! Aikalailla sai nostettua tunnelman kattoon ennen illan odotetuinta Wiz Khalifaa.

Oli niin synkkää, että tässä aikalailla paras kuva mihin iluuri pysty noilla kontrasteilla. Jumalauta mikä rokkistara toi äijä oli. Ilo kuunnella ja kattella ja suuri plussa livesoittajista. Hurja meisinki! Tanssittiin koko keikka!

Lauantai tais olla monelle pääpäivä ja porukkaa olikin jo päivästä tosi paljon enemmän.

Veikkauksen voittajakatsomosta oli mahtavat näkymät lavalle!

Oli kyllä mukavat kekkerit kaiken kaikkiaan.

Pieni miinus vessoista. Viisi vessakoppia ei riitä isolla vip-alueella naisille alkuunkaan, kun se oli aikas iso. Tää on aina tyhmä juttu jotenkin valittaa, kun muuten on kivaa ja ruokaan, juomaan, esiintyjiin ja puitteisiin satsattu... mutta se on vain fakta, että ihmisellä ei ole hyvä olla jos on vessahätä. Ehkä tää oli inhimillinen erhe järjestäjiltä, kun tapahtumaa oli laajennettu viime vuodesta.

Ensi vuotta ootellen. Takuulla tullaan uudelleen!

Muijat <3 Blockfest

Kommentit

maryjane
Todella jossain

Koko Blockfestit ilman vessataukoa \o/ :D

Oon ihme seurapiirirakko, mut onneks ikinä nää vessajutut festareilla ei oo ongelma :D

Vierailija (Ei varmistettu)

white trash fest

Kommentoi