Muijat Goes Festival // Tammerfest // 1. päivä

Mansen Muijat

Moro!

Eilen pyörähti Tammerfest käyntiin todella aurinkoisissa merkeissä. Töiden lomasta muijat ehti katsastamaan ihanaisen Isac Elliotin keikan ratinassa ja Anna Abreun vedon keskustorilla.

Porukka oli jonottamassa porttien aukeamista hyvissä ajoin. Melko nuoria faneja tässä, kun ratinassa oli esiintyjinä Mikael Gabriel, Isac Elliot ja Robin. Meistä oli jotenkin tosi ihanaa, että oli tällanen päivä suunniteltu Tammerfesteille, mikä on selkeesti nuoremmille. Lapsia oli alueella paljon ja aijettä ne nautti.

Isac Elliot oli aivan ihana. Vitsi se osas ottaa nuoren yleisön (ja vanhemmankin...hehe) hyvin haltuun. Se vähän snäpchättäs siinä samalla, ampu ihmisiä vesipyssyllä, unohteli välillä sanoja (jee se laulo livenä!) ja antoi yhdelle onnesta kyynelehtivälle tytölle pusun lavalla samalla kun lauloi tälle First Kiss -nimistä biisiä. Muijat melki itki onnesta sen tytön puolesta ku se oli niin söpöä.

Sitten suunnattiinkin keskustorille katsomaan Annaa. Oli hieman haasteellista nähdä sitä misukkaa, kun se on niin piäni. Se tarvis lavalle vielä lavan itelleen! Hienosti kuitenki laulaa luritteli vaikka ei ihan muijien musaa ookaan. Sopi aurinkoiseen säähän sopivasti sellanen hyväntuulinen musa.

Tänään sitten ihan kohta katsomaan Jenni Vartiaista, Kaija Koota ja Don Huonoja! Sää näyttää pikkuhiljaa tulistuvan ja ehkä me se luvattu ukkonenkin saadaan vielä paikalle. Ei olla kuitenkaan paperista tehty niin ei sillai haittaa.

Muijat kuittaa ja jatkaa festarointia!

Kommentoi