Muijat Goes Festival // Tammerfest // 1. päivä

Moro!

Eilen pyörähti Tammerfest käyntiin todella aurinkoisissa merkeissä. Töiden lomasta muijat ehti katsastamaan ihanaisen Isac Elliotin keikan ratinassa ja Anna Abreun vedon keskustorilla.

IMG_2735.JPG

img_1842_2.jpg

Porukka oli jonottamassa porttien aukeamista hyvissä ajoin. Melko nuoria faneja tässä, kun ratinassa oli esiintyjinä Mikael Gabriel, Isac Elliot ja Robin. Meistä oli jotenkin tosi ihanaa, että oli tällanen päivä suunniteltu Tammerfesteille, mikä on selkeesti nuoremmille. Lapsia oli alueella paljon ja aijettä ne nautti.

img_1844.jpg

img_1854.jpg

Isac Elliot oli aivan ihana. Vitsi se osas ottaa nuoren yleisön (ja vanhemmankin…hehe) hyvin haltuun. Se vähän snäpchättäs siinä samalla, ampu ihmisiä vesipyssyllä, unohteli välillä sanoja (jee se laulo livenä!) ja antoi yhdelle onnesta kyynelehtivälle tytölle pusun lavalla samalla kun lauloi tälle First Kiss -nimistä biisiä. Muijat melki itki onnesta sen tytön puolesta ku se oli niin söpöä.

img_1852_2.jpg

Sitten suunnattiinkin keskustorille katsomaan Annaa. Oli hieman haasteellista nähdä sitä misukkaa, kun se on niin piäni. Se tarvis lavalle vielä lavan itelleen! Hienosti kuitenki laulaa luritteli vaikka ei ihan muijien musaa ookaan. Sopi aurinkoiseen säähän sopivasti sellanen hyväntuulinen musa.

tf1.jpg

IMG_2746.JPG

tf2.jpg

Tänään sitten ihan kohta katsomaan Jenni Vartiaista, Kaija Koota ja Don Huonoja! Sää näyttää pikkuhiljaa tulistuvan ja ehkä me se luvattu ukkonenkin saadaan vielä paikalle. Ei olla kuitenkaan paperista tehty niin ei sillai haittaa.

Muijat kuittaa ja jatkaa festarointia!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *